Vloerenbedrijf Uden

Zoekt u een vloerenbedrijf in regio Uden? Dan bent u aan het juiste adres bij VBH Totaalvloeren. Met een ruime ervaring als vloerspecialist weten wij al uw wensen voor uw nieuwe vloer van A tot Z te realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij laten graag aan u de mogelijkheden zien op vloergebied.

Uw vloer van A tot Z aanleggen

Als vloerenbedrijf in de omgeving van Uden staan wij klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Met betrekking tot het vloerproces kunnen wij de volgende werkzaamheden voor onze rekening nemen:

Mogelijkheden met betrekking tot afwerkvloeren

Veelal worden zandcementvloeren geplaatst als ondervloeren. De afwerkvloer wordt aangelegd als afwerklaag boven de zandcementvloer. Dit is belangrijk om te beschikken over een ijzersterke vloer. Voor het aanleggen van uw nieuwe afwerkvloer heeft u een diversiteit aan mogelijkheden. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan: tegelvloeren, betonvloeren, PVC vloeren en houten afwerkvloeren. Maak de juiste keuze voor uw afwerkvloer. Deze is namelijk bepalend voor het uiterlijk van uw vloer en bepaald mede de sfeer in het huis.

Schakel vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren in regio Uden in!

Heeft u vragen of wilt u direct contact met ons opnemen omtrent de mogelijkheden? Bel dan op naar: +31(0)73-6907943 of stuur een mail naar: info@vbhtotaalvloeren. Wij denken graag gericht met u mee, zodat u de juiste vloer bij u thuis verkrijgt. VBH Totaalvloeren: hét vloerenbedrijf voor particulieren en bedrijven in Uden en omgeving!

Diverse mogelijkheden met betrekking tot afwerkvloeren vindt u onze portfolio. Scroll gerust naar onderen om deze te bekijken. Daarnaast kunt u terecht op onze Facebookpagina voor een impressie van ons bedrijf. Wij heten u alvast van harte welkom bij VBH Totaalvoeren.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project