Zandcementvloer leggen

Wilt u een zandcementvloer leggen bij u thuis? Van het plaatsen van betonvloeren tot het leggen van afwerkvloeren, VBH Totaalvloeren is úw vloerenspecialist van A tot Z. Door onze ervaring kunnen wij u ondersteunen in een uniek concept met één aanspreekpunt. Laat daarom uw zandcementvloer leggen door VBH Totaalvloeren. Neem gerust contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Storten van een zandcementvloer of dekvloer

Een zandcementvloer, ook wel dekvloer genoemd, wordt als onderlaag gelegd voor uw afwerkvloer. Dit is noodzakelijk om vervolgens uw afwerkvloer volledig vlak te kunnen laten plaatsen. Bovendien kunnen objecten vrij gemakkelijk in de dekvloer weggewerkt worden. Gedacht kan worden:

Dikte en verhouding van zandcementvloer

Na het aanbrengen van een mix van zand, cement en water wordt een vloeibare mix over de vloer gekamd. Deze vloeibare mix is enkele millimeters hoog en noodzakelijk om uw vloer glad te maken. Dit wordt kort gezegd ook wel egaliseren genoemd.

Plaatsen van afwerkvloeren

De afwerkvloer is de bovenste afwerklaag en zodoende zichtbaar voor het blote oog. Zodoende is de afwerkvloer zeer bepalend in het uiterlijk van uw omgeving. Wij raden daarom aan om hiervoor een doordachte keuze te maken. VBH Totaalvloeren denkt gericht met u mee. Zo kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van tegelvloeren, houten vloeren, betonvloeren én PVC vloeren.

Een zandcementvloer laten leggen

Heeft u nog vragen of wilt u een zandcementvloer leggen met hulp van VBH Totaalvloeren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Een kleine impressie van onze diensten kunt u alvast verkrijgen via Facebook. Zo kunnen wij u ook uitstekend van dienst zijn voor sloopwerken en het pompen van beton.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project