Zandcementvloer leggen

Wilt u een nieuwe vloer in uw woning laten plaatsen? Van het plaatsen van betonvloeren tot het leggen van afwerkvloeren, VBH Totaalvloeren is úw vloerenspecialist van A tot Z! Door onze ervaring kunnen wij u ondersteunen in een uniek concept met één aanspreekpunt. Laat daarom direct uw zandcementvloer leggen door VBH Totaalvloeren!

Het storten van een zandcementvloer / dekvloer

Een zandcementvloer, ook wel dekvloer genoemd, wordt als onderlaag gelegd voor uw afwerkvloer. Dit is noodzakelijk om vervolgens uw afwerkvloer volledig vlak te kunnen laten plaatsen. Bovendien kunnen objecten vrij gemakkelijk in de dekvloer weggewerkt worden. Gedacht kan worden:

  • Waterleidingen;
  • Vloerverwarming;
  • Elektra.

Egaliseren van de zandcementvloer

Na het aanbrengen van een mix van zand, cement en water wordt een vloeibare mix over de vloer gekamd. Deze vloeibare mix is enkele millimeters hoog en noodzakelijk om uw vloer glad te maken. Dit wordt kort gezegd ook wel egaliseren genoemd.

Plaatsen van afwerkvloeren

De afwerkvloer is de bovenste afwerklaag en zodoende zichtbaar voor het blote oog. Zodoende is de afwerkvloer zeer bepalend in het uiterlijk van uw omgeving. Wij raden daarom aan om hiervoor een doordachte keuze te maken. VBH Totaalvloeren denkt graag gericht met u mee. Zo kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van tegelvloeren, houten vloeren, betonvloeren én PVC vloeren.

Direct uw zandcementvloer leggen!

Heeft u nog vragen of wilt u direct een zandcementvloer leggen met hulp van VBH Totaalvloeren? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Een kleine impressie van onze diensten kunt u alvast verkrijgen via Facebook. Zo kunnen wij u ook uitstekend zijn voor sloopwerken en het pompen van beton.

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943

Afwerkvloer | VBH Totaalvloeren
VBH Totaalvloerern - Vloeren Den Bosch
Vloeren Den Bosch - VBH Totaalvloeren