Afwerkvloer storten

Wilt u een nieuwe afwerkvloer storten bij u thuis? U heeft diverse mogelijkheden met betrekking tot de afwerking van uw vloer. Zo kunt u een betonnen afwerkvloer storten in uw woonkamer, keuken of schuur. VBH Totaalvloeren helpt u graag en is dé vloerspecialist voor het storten en plaatsen van uw afwerkvloer.

Van betonvloeren tot tegelvloeren

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vakkundig een betonnen afwerkvloer storten in uw omgeving. De afwerkvloer, ofwel de afwerklaag, wordt op de (cement)dekvloer geplaatst en biedt tal van mogelijkheden. Naast betonvloeren kunt u onder andere bij VBH Totaalvloeren kiezen voor de volgende afwerkvloeren: hout, PVC of tegels.

Zowel storten als vloerverwarming

VBH Totaalvloeren biedt een uniek concept met alles onder één dak. Wij staan voor het snel realiseren van een vloer op maat voor u. U kunt daarom bij ons terecht voor:

Hoge kwaliteit afwerking cementdekvloer

Bij het uitvoeren van de werkzaamheden staat u als klant centraal. VBH Totaalvloeren hecht hierbij veel waarde aan de kwaliteit van de vloer en de veiligheid van de omgeving. Dit kunnen wij waarborgen door onze certificaten.

Offerte voor kosten afwerkvloer storten

Zoekt u dé specialist voor het laten storten van uw afwerkvloer? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@vbhtotaalvloeren.nl en +31(0)73-6907943 voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. VBH Totaalvloeren: voor het storten van uw afwerkvloer.

Binnen VBH wordt er gewerkt met een totaalconcept, waardoor wij voor u een diversiteit aan werkzaamheden kunnen verrichten. Zo kunt u ook bij ons terecht voor betonpompen en sloopwerkzaamheden. Meer hierover vindt u op www.vbhbetonpompen.nl en www.vbhtotaalvloeren.nl. Een kleine impressie van de mogelijkheden vindt u eveneens op onze Facebookpagina.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project