Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Energie besparen én genieten van meer comfort? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming. Soms is het nodig om uw vloer te slopen en een compleet nieuwe constructievloer aan te leggen; dat kan VBH Totaalvloeren allemaal voor u doen. Het kan ook zijn dat de vloerverwarming simpelweg ingefreesd kan worden in de bestaande betonvloer. Hoe dan ook, u kunt erop rekenen dat het ervaren specialisten zijn die de vloer, inclusief verwarming, bij u installeren.

Waarom vloerverwarming?

Het plaatsen van een vloer met vloerverwarming kunt u met een gerust hart aan VBH Totaalvloeren overlaten. Maar waarom zou u dit laten aanleggen? Wij zetten graag de voordelen voor u op een rijtje:

  • Besparing op de energierekening. Een vloerverwarming hoeft niet zo hard gestookt te worden als een radiator om de ruimte te verwarmen;
  • Minder last van vochtigheid in uw woning. Dit betekent direct ook minder schimmels en andere schadelijke bacteriën. Vloerverwarming is dus goed voor uw gezondheid.
  • Een vernieuwde én frissere woonkamer. Geen radiatoren meer in uw woonkamer, wat uw kamer een stuk aantrekkelijker maakt.

Dekvloer en afwerkvloer

Nadat er vloerverwarming is geplaatst, dient er een dekvloer geplaatst te worden. Deze zorgt voor een waterpas ondergrond om een afwerkvloer aan te kunnen brengen. Als VBH Totaalvloeren bieden wij een uniek concept aan onze klanten. U kunt bij ons terecht voor het totaalplaatje aan uw vloer; van het slopen van vloeren tot aan het plaatsen van een afwerkvloer. Wij zorgen als vloerspecialist ervoor dat uw vloer er strak en nieuw uitziet, en ook de kwaliteit van onze vloeren én vloerverwarming is uitstekend. U heeft één aanspreekpunt, wat de communicatie helder houdt. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit veel sneller werkt. Geen partijen meer die door elkaar werken, maar één specialist die alles van A tot Z regelt.

Meer informatie over vloerverwarming

Wilt u meer informatie over VBH Totaalvloeren en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord omtrent de mogelijkheden die VBH Totaalvloeren te bieden heeft.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
draagmuur-verwijderen-2

Draagmuur verwijderen

Wij ook gespecialiseerd in het verwijderen van draagmuur en het plaatsen van constructies. Besteed jouw totaalrenovatie uit bij VBH Totaalvloeren.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren
  • Totale ontzorging van uw project