Betonvloer

Wilt u een nieuwe betonvloer aanleggen voor woonkamer, keuken of de gehele benedenverdieping? Laat u helpen door VBH Totaalvloeren. Wij hebben reeds vele jaren ervaring in het aanleggen van betonvloeren als constructievloeren. Het gewapend beton is het sterkste gedeelte van de vloerafwerking en wordt gestort op de isolatie. De constructie zorgt voor een betrouwbare vloer.

Constructievloer

De constructievloer is een gewapende betonvloer, deze kan eventueel gestort worden met vorstrand voor de aanbouw van uw tuinhuis of woning. De constructievloer zorgt voor voldoende draagkracht. De betonvloeren storten wij met onze eigen aanhanger betonpomp. Het voorbereidende werk, zoals wapeningsnetten, korven of andere constructies, wordt door onze eigen vakmannen uitgevoerd. Onze constructievloeren worden altijd met laser gestort en strak afgewerkt. Echter kunt u ervoor kiezen om deze vloeren monolithisch te maken. Dit wordt een woonbetonvloer genoemd.

Een betonvloer als afwerkvloer

Tevens voldoet een betonvloer uitstekend als afwerkvloer. Deze kan aangelegd worden nadat de cementdekvloer is geplaatst. Als vloerspecialist zien wij steeds vaker particulieren en bedrijven kiezen voor een mooie betonvloer als afwerkvloer.

U heeft vele mogelijkheden met een betonnen afwerkvloer. Zo kunt u kiezen voor:

  • Woonbeton in diverse kleuren;
  • Een hiperfloor.

Bij een zogenoemde hiperfloor schuren wij uw betonnen afwerkvloer op en leveren wij het ook gepolijst af. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit een echte aanrader is voor bij u thuis of op de werkvloer.

Laat uw betonvloer aanleggen door VBH!

Heeft u vragen over het plaatsen van een constructievloer of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met VBH Totaalvloeren om snel een antwoord op uw vragen te krijgen. Door onze nauwe samenwerking met VBH Works kunt u ons inschakelen voor zowel het slopen van vloeren als het plaatsen van constructie-, dek– en afwerkvloeren. Ook het leggen van de vloerverwarming nemen wij voor onze rekening. Wij nemen het gehele projectmanagement van uw vloer voor u aan!

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project