Betonvloer

Wilt u een nieuwe betonvloer aanleggen? Laat u helpen door VBH Totaalvloeren. Wij hebben reeds vele jaren ervaring in het aanleggen van betonvloeren als constructievloeren. Het gewapend beton is het sterkste gedeelte van de vloerafwerking en wordt gestort op de isolatie. De constructie zorgt voor een betrouwbare vloer.

Constructievloer

De constructievloer is een gewapende betonvloer, deze kan gestort worden met vorstrand voor uw aanbouw tuinhuis of woning. De constructievloer zorgt voor voldoende draagkracht. Deze vloeren storten wij met onze eigen aanhanger betonpomp. Het voorbereidende werk zoals wapeningsnetten maar ook korven of andere constructies worden door onze eigen vakmannen uit gevoerd. Onze constructievloeren worden altijd met laser gestort en strak afgewerkt. Echter kunt u er ook voor kiezen om deze vloeren monolithisch te maken of te wel een woonbetonvloer.

Laat uw betonvloer aanleggen door VBH!

Heeft u vragen over het plaatsen van een constructievloer? Of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met VBH Totaalvloeren om snel een antwoord op uw vragen te krijgen. Door ruime specialisatie staan wij voor zowel het slopen van vloeren als het aanleggen van afwerkvloeren. Wij nemen het gehele projectmanagement van uw vloer voor u aan!

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer informatie over het slopen van uw vloer en het leggen van een nieuwe vloer? Neem dan contact met ons op via 073-6907943 of info@vbhtotaalvloeren.nl. U kunt ons verder volgen op Facebook voor een impressie van de vele mogelijkheden. VBH Totaalvloeren: dé specialist voor uw betonvloer!

Wat kunnen wij voor u doen?

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project