Gevlinderde betonvloer

De perfecte look met een gevlinderde betonvloer

De karakteristieke gevlinderde betonvloer is geschikt voor elke ruimte in huis. Hij geeft uw interieur een eigentijdse en verbluffende uitstraling en is ook nog eens perfect te combineren met vloerverwarming. Door de strakke en gladde afwerking is het een duurzame én esthetische keuze die niet alleen functioneel is, maar ook visueel indrukwekkend. VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in deze bijzondere vloerafwerking die jarenlang meegaat. We brengen hem aan in woningen, maar ook in industriële of commerciële ruimtes, zoals magazijnen en winkels.

Waarom u kiest voor een gevlinderde betonvloer

  • Esthetische veelzijdigheid: De strakke en moderne uitstraling van een gevlinderde betonvloer past zich aan aan verschillende interieurstijlen. Ook kunnen we de vloer voorzien van verschillende kleuren. Uw vloer is uniek omdat hij altijd met de hand wordt bewerkt; de patronen geven een bijzondere diepte aan de vloer.
  • Makkelijk in onderhoud: Dankzij de gladde en naadloze afwerking zijn gevlinderde betonvloeren eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Speciale reinigingsmiddelen of intensieve zorg zijn niet nodig.
  • Energiezuinig:  De thermische massa van beton kan omgevingswarmte vasthouden en geleidelijk vrijgeven. Dat draagt bij aan een efficiëntere regulering van de temperatuur in gebouwen.
  • Combinatie met vloerverwarming: Door de uitstekende geleiding van beton is een gevlinderde betonvloer uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming.

Onze werkwijze

Samen met u bekijken we wat uw behoeftes zijn en wat de specificaties zijn van de ruimte waar de vloer moet komen. Is er al een ondervloer aanwezig? Zo niet, dan kunnen wij hier ook zorg voor dragen. Wij kunnen de complete vloer voor u bouwen of renoveren, van constructievloer tot aan de afwerking als gevlinderde vloer. Ook het slopen van de oude vloer of het aanleggen van vloerverwarming kunt u aan ons overlaten. VBH Totaalvloeren: voor een complete vloer van A tot Z.

Het vlinderen van een betonvloer

Na het storten van een betonvloer is deze nog niet meteen glad. Daarvoor moet de vloer gepolierd, oftewel gevlinderd worden. Dat doen we met een speciale vlindermachine, waardoor de vloer een perfect gladde afwerking krijgt, met dat typische “gewolkte” effect dat de vloer diepte geeft. Als u een bepaalde kleur wilt in de vloer, is dit het moment dat we de kleurpigmenten toevoegen.

Vraag nu een offerte aan

Bent u klaar om te ervaren hoe mooi, duurzaam en onderhoudsarm een gevlinderde betonvloer is? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat. Transformeer uw ruimte met een vloer die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt in design.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project