Afwerkvloer

Wilt u een nieuwe afwerkvloer laten leggen? VBH Totaalvloeren kan uw volledige vloer voor u bouwen. Wanneer het om de afwerkvloer gaat, zijn wij gespecialiseerd in het maken van een gevlinderde betonvloer. Wilt u een andere afwerking? U bent vrij om te kiezen welke partner u hiervoor wilt inschakelen. Wilt u graag dat wij u hierbij helpen? Wij werken regelmatig samen met een aantal vaste partners die de afwerkvloer voor u kunnen plaatsen. U kunt daarbij denken aan bijvoorbeeld:

  • Houten afwerkvloeren;
  • Tegelvloeren;
  • Gietvloeren;
  • PVC vloeren.

Cementdekvloer als afwerkvloer storten

Afhankelijk van uw wensen helpen wij bij het realiseren van uw droomvloer. Wij zien steeds vaker dat zowel bedrijven als particulieren kiezen voor een mooie gevlinderde betonvloer als afwerklaag. Daarbij zijn verschillende opties mogelijk; zo zijn er verschillende kleuren mogelijk.

Deze vloeren worden met de grootste aandacht afgewerkt door onze eigen vakmannen. Na 30 dagen schuren en impregneren wij deze vloeren nog een keer om de toplaag te verdichten. Het voordeel van een woonbetonvloer is dat we de dekvloer en afwerklaag over kunnen slaan en dus de constructie vloer als afwerkvloer gebruiken.

Vloerverwarming en de afwerkvloer

Heeft u vloerverwarming of laat u deze door ons aanleggen? Gelukkig kunt u bijna alle soorten afwerkvloeren daarmee combineren, zelfs laminaat of een houten vloer. Er zijn dan wel aanvullende maatregelen nodig, zoals het plaatsen van een ondervloer die de warmte goed doorlaat. De effectiviteit van de vloerverwarming hangt wel af van het materiaal; een dunne keramische tegel of een gevlinderde betonvloer geleiden de warmte beter dan bijvoorbeeld laminaat. Toch hoeft dat geen enkel probleem te zijn, zolang de ondervloer maar geschikt is. Zachte vloerbedekking zoals dik tapijt is minder geschikt voor vloerverwarming, vanwege de isolerende eigenschappen.

Benieuwd naar de kosten voor uw afwerkvloer?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer informatie over het slopen van uw vloer en het leggen van een nieuwe vloer? Neem dan contact met ons op via 073-6907943 of info@vbhtotaalvloeren.nl. U kunt ons verder volgen op Facebook voor een impressie van de vele mogelijkheden. VBH Totaalvloeren: dé specialist voor uw afwerkvloer!

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
draagmuur-verwijderen-2

Draagmuur verwijderen

Wij ook gespecialiseerd in het verwijderen van draagmuur en het plaatsen van constructies. Besteed jouw totaalrenovatie uit bij VBH Totaalvloeren.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren
  • Totale ontzorging van uw project