Afwerkvloer

Wilt u een nieuwe afwerkvloer laten leggen? Een nieuwe afwerkvloer storten in uw keuken, woonkamer of schuur? VBH Totaalvloeren is dé vloerspecialist van A tot Z! De afwerkvloer is de bovenste laag van een vloer en zodoende zichtbaar voor het oog. Deze afwerklaag wordt op de (cement)dekvloer geplaatst en biedt tal van mogelijkheden voor de afwerking van uw vloer. Doordat de afwerklaag bepalend is voor het uiterlijk van uw vloer, dient u hiervoor een doordachte keuze te maken. U heeft onder andere mogelijkheden tot:

  • Houten afwerkvloeren;
  • Tegelvloeren;
  • Betonvloeren;
  • PVC vloeren.

Van laminaat tot tegels, VBH Totaalvloeren sloopt uw oude vloer en plaats vervolgens de gewenste afwerkvloer. Wij bespreken graag uw wensen door en zorgen ervoor dat uw huis als een thuis aanvoelt. U kunt daarom rekenen op enthousiaste professionals die gericht meedenken en secuur uw afwerkvloer aanleggen. Wij streven naar de allerhoogste kwaliteit!

Cementdekvloer als afwerkvloer storten

Afhankelijk van uw wensen helpen wij bij het realiseren van uw droomvloer. Wij zien steeds vaker dat zowel bedrijven als particulieren kiezen voor een mooie betonvloer als afwerklaag. Zo heeft u vele opties met betrekking tot een betonnen vloer. Het woonbeton is beschikbaar in diverse kleuren: grijs, antraciet en zwart.

Deze vloeren worden met de grootste aandacht afgewerkt door onze eigen vakmannen. Na 30 dagen schuren en impregneren wij deze vloeren nog een keer om de toplaag te verdichten. Het voordeel van een woonbetonvloer is dat we de dekvloer en afwerklaag over kunnen slaan en dus de constructie vloer als afwerkvloer gebruiken.

Cementdekvloer met vloerverwarming

Vloerverwarming wordt steeds populairder door de energiebesparende voordelen. Bijna bij elke nieuwbouwwoning wordt er vloerverwarming geplaatst omdat u dan ook geen last meer hebt van die lelijke radiatoren in uw huis. Daarnaast heeft u minder last van vochtigheid in uw woning. Dit betekent direct ook minder kans op schimmels en vlekken in uw huis.

Wilt u graag een cementdekvloer plaatsen in combinatie met vloerverwarming? VBH Totaalvloeren helpt u graag verder. Een cementdekvloer gaat namelijk perfect samen met vloerverwarming. Wel is het verstandig om met een aantal dingen rekening te houden. Een cementdekvloer kan namelijk krimpen bij hogere temperaturen. Als er leidingen of buizen horizontaal in de cementdekvloer liggen, bestaat er een grotere kans op scheurvorming in de vloer. Daarom is het belangrijk dat boven eventuele leidingen de zandcementvloer dik genoeg is. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn komen we graag een keer langs om de mogelijkheden te bekijk en te bespreken.

Nadat er vloerverwarming is geplaatst, dient er een dekvloer geplaatst te worden. Deze zorgt voor een waterpas ondergrond om een afwerkvloer aan te kunnen brengen. VBH Totaalvloeren is uniek in het concept dat wij aan onze klanten bieden. U kunt bij ons terecht voor het totaalplaatje aan uw vloer; van het slopen van vloeren tot aan het plaatsen van een afwerkvloer.

Benieuwd naar de kosten van uw betonnen afwerkvloer?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer informatie over het slopen van uw vloer en het leggen van een nieuwe vloer? Neem dan contact met ons op via 073-6907943 of info@vbhtotaalvloeren.nl. U kunt ons verder volgen op Facebook voor een impressie van de vele mogelijkheden. VBH Totaalvloeren: dé specialist voor uw afwerkvloer!

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project