vloer slopen

VBH Totaalvloeren is onderdeel van VBH Works, een bedrijf dat al jarenlang is gespecialiseerd in sloopwerken. Moet er een vloer gesloopt worden? VBH Totaalvloeren heeft hier vele jaren ervaring in opgedaan. Natuurlijk houden wij rekening met de omgeving van onze klanten wanneer we een vloer slopen. Dit betekent dat we te allen tijde schadevrij werken én zonder stofoverlast. VBH Totaalvloeren werkt op een veilige, efficiënte en snelle manier bij ieder sloopproject!

Vloeren slopen: hoe gaan wij te werk

Wij denken verder dan slechts slopen van vloeren. VBH Totaalvloeren gaat op een verantwoorde manier om met het milieu. Wij zorgen dat het restafval op een milieuvriendelijke manier verwerkt wordt. Bovendien laten wij de werkplek altijd veilig en opgeruimd achter. Ook streven wij er altijd naar om stofoverlast zoveel mogelijk te beperken. Heeft u graag een mooi open vloerplan? VBH kan ook een draagmuur verwijderen om meer ruimte te creëren in uw ruimtes.

Vloer slopen en vervangen

VBH Totaalvloeren kunt u niet alleen inschakelen voor de sloop van uw oude vloer; wij kunnen de complete vloer vervangen door een nieuwe, die van alle moderne gemakken is voorzien, zoals isolatie, vloerverwarming én de afwerking van de vloer met hout, tegels, vloerbedekking of bijvoorbeeld woonbeton. Alle voorkomende werkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren, inclusief de voorbereiding, zoals:

  • Zand afgraven;
  • Het zandbed egaliseren;
  • Betonnennetten aanbrengen;
  • Kantstroken plaatsen.

Zand afgraven

Het is belangrijk dat een vloer gelijk verdeeld is. Het is vaak noodzakelijk om zand af te graven, zodat de vloer op het goede peil uitkomt. Een goede vloer begint bij de basis.

Betonnetten

Na het afgraven van zand vindt isolatie plaats. Dit gebeurt veelal door EPS platen van 10 cm dik te gebruiken. Daarna worden er betonnennetten aangebracht voor de betonvloer. Alvorens het plaatsen van vloerverwarming, dan wel het aanbrengen van een afwerkvloer, plaatsen we de (betonnen) constructievloer. Betonvloeren kenmerken het feit dat ze drukkrachten weerstaan, maar toch een geringe trekkracht hebben. Om deze reden plaatsen wij te allen tijde betonnetten. Meer over constructievloeren vindt u onder betonvloer.

Meer weten over het slopen van uw vloer door VBH Totaalvloeren?

Wilt u meer weten over VBH Totaalvloeren als sloopspecialist voor uw vloer? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 073-6907943 of per mail via info@vbhtotaalvloeren.nl. Graag gaan wij met u het gesprek aan om uw wensen te realiseren. VBH Totaalvloeren staat voor het uitvoeren van het totale bouwproject. Van sloop tot afwerking: wij ontzorgen u volledig met het unieke concept van VBH Totaalvloeren!

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
draagmuur-verwijderen-2

Draagmuur verwijderen

Wij ook gespecialiseerd in het verwijderen van draagmuur en het plaatsen van constructies. Besteed jouw totaalrenovatie uit bij VBH Totaalvloeren.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren
  • Totale ontzorging van uw project