Slopen

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in sloopwerken. Als sloopbedrijf hebben wij reeds vele jaren ervaring opgebouwd in het slopen van vloeren. Bij het slopen wordt de omgeving van onze klanten in acht gehouden. Dit betekent dat we te allen tijde schadevrij werken én zonder stofoverlast. VBH Totaalvloeren werkt op een veilige, efficiënte en snelle manier bij ieder sloopproject!

Sloopproces vloeren

Wij denken verder dan slechts slopen van vloeren. VBH Totaalvloeren gaat op een verantwoorde manier om met het milieu. Wij zorgen dat het restafval op een milieuvriendelijke manier verwerkt wordt. Bovendien laten wij de werkplek altijd veilig en opgeruimd achter. Het totale sloopproces van vloeren wordt, wanneer nodig, opgevolgd door:

  • Zand afgraven;
  • Het zandbed egaliseren;
  • Betonnennetten aanbrengen;
  • Kantstroken plaatsen.

Zand afgraven

Het is belangrijk dat een vloer gelijk verdeeld is. Het is vaak noodzakelijk om zand af te graven, zodat de vloer op het goede peil uitkomt. Een goede vloer begint bij de basis.

Betonnetten

Na het afgraven van zand vindt isolatie plaats. Dit gebeurt veelal door EPS van 10 cm dik te gebruiken. Daarna worden er betonnennetten aangebracht voor de betonvloer. Alvorens het plaatsen van vloerverwarming, dan wel het aanbrengen van een afwerkvloer, is het gebruikelijk om een constructievloer te plaatsen. Betonvloeren kenmerken het feit dat ze drukkrachten weerstaan, maar toch een geringe trekkracht hebben. Om deze reden plaatsen wij te allen tijde betonnetten. Meer over constructievloeren vindt u onder betonvloer.

Meer weten over VBH?

Wilt u meer weten over VBH Totaalvloeren als sloopspecialist voor uw vloer? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons telefonisch bereiken op 073-6907943 of per mail via info@vbhtotaalvloeren.nl. Graag gaan wij met u het gesprek aan om uw wensen te realiseren. VBH Totaalvloeren staat voor het uitvoeren van het totale bouwproject. Van slopen tot het aanbrengen van een afwerkvloer: wij ontzorgen u volledig door het unieke concept van VBH Totaalvloeren!

Wat kunnen wij voor u doen?

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project