Isoleren

VBH Totaalvloeren heeft het streven om heel Nederland te voorzien van de mooiste vloeren. Naast dat een vloer esthetisch gezien mooi kan zijn, is het perfecte plaatje ook een functionele vloer. In de huidige maatschappij is het relevant om na te denken over het milieu en onze afdruk hierop. Wij van VBH Totaalvloeren werken alleen maar met de beste isolatie materialen om te zorgen dat er zo’n hoog mogelijk rendement verkregen wordt ten opzichte van de vloerverwarming. Niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee. Wanneer er voldoende geïsoleerd wordt is het een kwestie van tijd voor uw vloer terug verdiend is.

Vraag een offerte aan

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wilt u meer informatie over het slopen van uw vloer en het leggen van een nieuwe vloer? Neem dan contact met ons op via 073-6907943 of info@vbhtotaalvloeren.nl. U kunt ons verder volgen op Facebook voor een impressie van de vele mogelijkheden. VBH Totaalvloeren: dé specialist voor uw vloer isolatie!

Wat kunnen wij voor u doen?

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project