Isoleren

VBH Totaalvloeren heeft het streven om heel Nederland te voorzien van kwalitatieve vloeren. Naast dat een vloer esthetisch gezien mooi kan zijn, is het ook fijn als een vloer functioneel is. Het isoleren van uw vloer is een slimme investering. Naast het verbeteren van de warmte-isolatie in uw huis, draagt het bij aan een aangename leefomgeving en verlaagt het uw energierekening aanzienlijk. Onze isolatieoplossingen zorgen voor een effectieve barrière tegen warmteverlies, wat resulteert in een comfortabelere leefruimte en lagere energiekosten.

Isoleren voor duurzame bescherming

Een van de eerste keuzes bij een totaalvloerrenovatie is het isolatieproces. Bij VBH Totaalvloeren bieden we twee hoofdopties aan. Ten eerste kunnen we beginnen met het leggen van isolatieplaten bovenop een PE-folie, welke ligt op het zandbed. Ten tweede is er de mogelijkheid om eerst een werkvloer van beton te storten, waarop vervolgens isolatieplaten worden geplaatst.

EPS of PUR: isolatie op maat

Wij bieden isolatieplaten aan in twee varianten: EPS (vaak 140mm) en PUR (vaak 100mm). Deze platen zijn ontworpen om verschillende isolatiewaardes (R/D waarde) te leveren, waarbij EPS een waarde van 3,8 en PUR een waarde van 5,5 behaalt. Ons deskundige team helpt u bij het kiezen van de meest geschikte optie bij uw vloerisolatie.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie

Neem contact op

Wilt u uw vloer laten isoleren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 073-6907943 of info@vbhtotaalvloeren.nl voor meer informatie. Een kleine impressie van onze werkzaamheden verkrijgt u tevens via Facebook. VBH Totaalvloeren: dé specialist voor vloerisolatie.

    • Van slopen tot afwerking
    • Meer dan twintig jaar ervaring
    • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
    • Totale ontzorging van uw project