Isoleren

VBH Totaalvloeren heeft het streven om heel Nederland te voorzien van dé mooiste vloeren. Naast dat een vloer esthetisch gezien mooi kan zijn, is hét perfecte plaatje een functionele vloer. In de huidige maatschappij is het relevant om na te denken over het milieu en onze afdruk hierop. Wij werken alléén met de beste isolatie materialen. Hierdoor wordt het rendement met vloerverwarming gemaximaliseerd. Het isoleren van uw vloer is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Wanneer er voldoende geïsoleerd wordt, is het een kwestie van tijd voor uw vloer terugverdiend is.

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u meer informatie omtrent het isoleren van uw vloer? Neem contact met ons op via 073-6907943 of info@vbhtotaalvloeren.nl voor meer informatie. Een kleine impressie van onze werkzaamheden verkrijgt u tevens via Facebook. VBH Totaalvloeren: dé specialist voor vloerisolatie.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project