Over ons

VBH Totaalvloeren werkt met een uniek concept: bij ons kunt u terecht voor al uw vloeren van A tot Z. Het gehele proces van het slopen van uw oude vloer tot het leggen en afwerken van uw nieuwe vloer wordt door ons gerealiseerd. Wij ontlasten u!

Sloopbedrijf VBH Works heeft al meer dan twintig jaar ervaring met sloopwerken. Wij zijn ons de afgelopen jaren gaan specialiseren in het slopen en leggen van vloeren. Hieruit is VBH Totaalvloeren ontstaan. Inmiddels biedt VBH Totaalvloeren het gehele proces van het slopen van uw oude vloer tot het afwerken van uw nieuwe vloer aan. Ook voor het aanleggen van vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast is het aanleggen van betonvloeren en de hiperfloor één van onze specialismen. Onze vakmensen verrichten alle werkzaamheden snel en vakkundig. Van particulier tot bedrijfsmatig, onze specialisten zijn op elke situatie voorbereid.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project