Vloerenbedrijf Vught

Wilt u een nieuwe vloer laten aanleggen? Als vloerenbedrijf in regio Vught helpt VBH Totaalvloeren u graag. U kunt contact met ons opnemen voor het bespreken van uw wensen. Wij komen vervolgens bij u terug met een passende offerte. Na akkoord gaan onze vloerspecialisten aan de slag met het realiseren van uw droomvloer. VBH Totaalvloeren: hét vloerenbedrijf in de omgeving van Vught!

Dé vloerspecialist van A tot Z

Door de jaren heen hebben wij als vloerenbedrijf al vele vloeren mogen opleveren in Vught en omgeving. U kunt bij ons terecht voor de volgende vloerwerkzaamheden:

Bij het opleveren van onze werkzaamheden staan wij voor een complete aanpak. VBH Totaalvloeren biedt een uniek concept voor uw vloer. Zodoende heeft u slechts één partner nodig voor het opleveren van de vloerwerkzaamheden. Dit zorgt voor snelle doorlooptijden en een helder contact.

Mogelijkheden van afwerkvloeren

Een afwerkvloer is de bovenste laag van de vloer. Zodoende is deze laag zeer bepalend voor het uiterlijk in uw woonkamer, keuken of schuur. U heeft diverse mogelijkheden met betrekking tot de gewenste afwerkvloer. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor houten afwerkvloeren, tegelvloeren, betonvloeren of PVC vloeren. Kortom: VBH Totaalvloeren zorgt altijd voor de gewenste afwerkvloer bij u thuis!

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden van uw vloer? Wij informeren u graag en laten direct zien waarom wij hét vloerenbedrijf in regio Vught zijn. Daarnaast kunt u terecht op onze Facebookpagina voor een kleine impressie van de mogelijkheden. VBH Totaalvloeren: dé specialist voor uw vloer!

Behalve vloeren kunt u ook bij ons terecht voor sloopwerken en het pompen van beton. Meer informatie omtrent betonpompen en sloopwerkzaamheden vindt u op www.vbhbetonpompen.nl en www.vbhworks.nl.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project