Vloerenbedrijf Schijndel

Als gedreven en specialistisch vloerenbedrijf in regio Schijndel realiseren wij een diversiteit aan werkzaamheden voor uw vloer. Wilt u een nieuwe afwerkvloer laten aanleggen, inclusief vloerverwarming? Heeft u interesse in het laten plaatsen van een betonvloer? Voor al uw vloerwensen staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie en het aanvragen van een offerte. Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren levert maatwerk voor uw vloer in Schijndel en omgeving!

Kies VBH Totaalvloeren als vloerspecialist

Zowel particulieren als bedrijven kunnen uitstekend bij ons terecht voor vloerwerkzaamheden. Van het slopen van uw oude vloer tot het aanleggen van een gloednieuwe afwerkvloer, VBH Totaalvloeren ondersteunt u volledig als vloerspecialist. U kunt bij ons rekenen op:

  • Een uniek concept voor uw vloer van A tot Z;
  • Een heldere en duidelijke communicatie;
  • Korte doorlooptijden.

Afwerkvloer opgeleverd naar uw wensen

U heeft diverse mogelijkheden voor uw afwerkvloer. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houten vloer, een tegelvloer of een betonvloer. Bij het kiezen van de gewenste afwerkvloer adviseren wij om hier goed over na te denken. De keuze voor een nieuwe vloer is ingrijpend en bepaald grotendeels het interieur in uw omgeving. Hier moet met andere woorden goed over nagedacht worden!

Schakel VBH als vloerenbedrijf in!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op vloergebied? U kunt VBH Totaalvloeren direct bereiken via: +31(0)73-6907943 en info@vbhtotaalvloeren.nl. Stel gerust uw vragen en vraag een offerte aan. Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren: voor prachtige vloeren conform uw wensen in Schijndel en omgeving!

VBH is de laatste jaren ontzettend gegroeid als bedrijf. Hedendaags kunt u daarom ook bij ons terecht voor betonpompen en sloopwerken. Meer informatie hierover vindt u op: www.vbhbetonpompen.nl en www.vbhworks.nl. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project