Vloerenbedrijf Liempde

Wilt u uw huidige vloer laten slopen? Vervolgens een mooie nieuwe afwerkvloer laten aanleggen? Dan bent u bij VBH Totaalvloeren aan het juiste adres. In de omgeving van Liempde hebben wij hedendaags al vele prachtige vloeren aangelegd. Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij laten graag aan u zien dat u bij VBH Totaalvloeren moet zijn voor uw nieuwe vloer in Liempde en omgeving.

Uniek concept voor uw vloer

Als vloerenbedrijf bieden wij een uniek concept voor bedrijven en huishoudens. Wij dragen namelijk zorg voor uw nieuwe vloer van A tot Z. Kort gezegd kan dit het volgende omvatten:

Waarom VBH Totaalvloeren?

Wij geloven stellig in de zin ‘Qualilty of life starts with a good foundation’. Bij het uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden streven wij naar het opleveren van de hoogste kwaliteit. Bovendien kunnen wij, mede door ons unieke concept, een totaaloplossing bieden voor uw nieuwe vloer. Hierdoor heeft u slechts te maken met één partner. Dit draagt zorg voor een snelle oplevering en korte doorlooptijden. Kortom, wilt u snel een sterke vloer laten aanleggen in uw woning? Dan kiest u voor VBH Totaalvloeren als partner in vloeren.

Eenvoudig een offerte aanvragen

Heeft u interesse en bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Contacteer VBH Totaalvloeren op telefoonnummer: 073-6907943 voor meer informatie. Onder offerte aanvragen kunt u terecht voor een snelle prijsindicatie. Voor een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u terecht op onze Facebookpagina. Wij denken graag gericht met u mee, zodat u een vloer verkrijgt conform uw wensen. Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren: voor de aanleg van uw nieuwe vloer in regio Liempde.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project