Vloerenbedrijf Helmond

Van sloopwerkzaamheden tot het plaatsen van een prachtige afwerkvloer, Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren legt uw vloer van A tot Z aan in de omgeving van Helmond. Bij interesse vraagt u direct een offerte aan. Voor het beantwoorden van eventuele vragen contacteert u ons op het volgende telefoonnummer: +31(0)73-6907943. VBH Totaalvloeren, hét vloerenbedrijf voor uw complete vloer in regio Helmond.

Hét gehele vloerproces van A tot Z

Hedendaags worden wij ingeschakeld door zowel huishoudens als bedrijven voor het aanleggen van vloeren. Hierbij nemen wij graag het gehele project aan. Dit betekent dat u ons inschakelt voor de volgende werkzaamheden:

Op de juiste manier geïsoleerd

VBH Totaalvloeren heeft het streven om heel Nederland te voorzien van dé mooiste vloeren. Naast dat een vloer zorgt voor een prachtige uitstraling van de ruimte, Zorgt het ook voor een heleboel functionele dingen. Denk hierbij aan vloerisolatie. Doordat de vloer goed is geïsoleerd blijft houd dit de temperatuur in de ruimte uitstekend. Ook kunt u denken aan vloerverwarming.

Zo zorgt u ervoor dat in de koude winterdagen uw vloer niet ijskoud is én mede de ruimte verwarmt. In de huidige maatschappij is het relevant om na te denken over het milieu en onze afdruk hierop. Wij werken enkel met de beste isolatiematerialen. Hierdoor wordt het rendement met vloerverwarming gemaximaliseerd. Het isoleren van uw vloer is dus niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Wanneer er voldoende geïsoleerd wordt, is het een kwestie van tijd voor uw vloer terugverdiend is.

Wij houden rekening met al uw vloerwensen

Bovendien zijn wij vakbekwaam in het plaatsen van vloerverwarming. Zo verkrijgt u in uw omgeving direct enige warmte en comfort. Een echte aanrader indien u alles uit uw nieuwe vloer wilt halen. Heeft u andere wensen voor uw vloer? Dan bespreken wij graag in een gesprek de mogelijkheden.

Dé specialist voor uw vloer

Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren kent een ruime ervaring van meer dan twintig jaar in het aanleggen van vloeren. Zoekt u hét vloerenbedrijf van Helmond en omgeving? Als partner ondersteunen wij u volledig. U kunt daarbij rekenen op flexibiliteit, kwaliteit én enthousiasme. Dit maakt ons bedrijf dé specialist voor de aanleg van uw vloer. Dit maakt ons bedrijf dé specialist voor de aanleg van uw vloer. Ook werken wij samen met ons tweeling bedrijf VBH Works. Samen met VBH Works beschikken wij over 20 jaar ervaring.

Quality of life starts with a good foundation!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met hét vloerenbedrijf in regio Helmond. Geef ons een belletje (073 – 6907943) of stuur gemakkelijk een mailtje naar info@vbhtotaalvloeren.nl. Om alvast een kleine impressie van VBH te verkrijgen, kunt u ons volgen op Facebook. Kiest u voor onze specialisten? Dan maakt u de juiste keuze. Niet voor niets zeggen wij altijd het volgende: ‘Quality of life starts with a good foundation!’.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project