Vloerenbedrijf Geldermalsen

VBH Totaalvloeren is úw vloerenbedrijf in de omgeving van Geldermalsen. Wilt u uw oude vloer slopen en laten vervangen door een gloednieuwe vloer? Voor al uw vloerwensen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem voor passend advies contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Als gespecialiseerd vloerenbedrijf hebben wij al vele vloeren aangelegd in Geldermalsen en omgeving.

Úw vloerspecialist van A tot Z

VBH Totaalvloeren biedt een uniek concept voor uw vloer aan. Hierdoor is het voor ons mogelijk om het complete vloerproject aan te pakken. Hedendaags worden wij ingeschakeld voor de volgende werkzaamheden:

Uniek concept zorgt voor kostenbesparing

Door alles onder één dak op vloergebied bespaart u aanzienlijk in uw portemonnee. Bovendien heeft u slechts met één partner te maken. Hierdoor kunnen wij een snelle doorlooptijd van het project garanderen. Kiest u voor VBH Totaalvloeren als vloerenbedrijf in regio Geldermalsen? Dan kunt u verder rekenen op een hoge kwaliteit, vakmanschap én flexibiliteit. Zonder enige concessies plaatsen wij de gewenste vloer in uw woning!

Geef ons een belletje

U bent eruit; u wilt een nieuwe vloer. Hiervoor is het belangrijk dat u uw oude vloer vakkundig laat slopen. Het is vervolgens belangrijk dat u uw nieuwe vloer door een échte vakman laat plaatsen. VBH Totaalvloeren is úw partner in vloeren. Geef ons gerust een belletje en ontdek de mogelijkheden op vloergebied. Door gericht naar u te luisteren en uw wensen te inventariseren, verkrijgt u een prachtige vloer conform uw wensen. Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren: dé specialist voor uw vloer in Geldermalsen.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project