Vloerenbedrijf Drunen

Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren staat voor al uw wensen klaar met betrekking tot vloeren in regio Drunen. Wilt u vloerverwarming laten aanleggen? Dan dient uw huidige vloer opengebroken te worden. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Als vakkundig vloerenbedrijf hebben wij al vele huishoudens mogen helpen in de omgeving van Drunen.

Meer dan 20 jaar ervaring in vloeren

Niet alleen zijn wij úw specialist in het plaatsen van vloerverwarming, VBH Totaalvloeren neemt het gehele project voor uw vloer aan. Dit betekent dat wij uw huidige vloer slopen en isoleren. Vervolgens leggen wij conform uw wensen een beton-, dek– en/of afwerkvloer aan. Resultaat: een ijzersterke vloer waar u nog jarenlang op kunt vertrouwen.

Met meer dan twintig jaar ervaring in vloeren dragen wij altijd zorg voor het volgende:

  • Een ijzersterke vloer;
  • Een helder contact;
  • Snelle doorlooptijd van het project.

Kwaliteit en flexibiliteit

Bij al onze werkzaamheden staan kwaliteit en flexibiliteit centraal. Dit komt dan ook ruimschoots naar voren in onze slogan: ‘Quality of life starts with a good foundation’. Door uw wensen in het project continu in gedachten te houden, weten wij keer op keer onze klanten te verrassen. Bent u benieuwd wat wij hedendaags voor onze klanten hebben opgeleverd? Neem dan een kijkje op onze Facebookpagina. U vindt hier diverse gerealiseerde vloeren bij klanten thuis. Hier zijn wij zeer trots op!

Contacteer ons

U wilt een nieuwe vloer. Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: +31(0)73-6907943 om de mogelijkheden door te spreken. Wij laten graag aan u zien dat u bij VBH Totaalvloeren aan het juiste adres bent. Van een betonnen afwerkvloer tot een prachtige PVC vloer, wij leveren als vloerenbedrijf maatwerk voor uw vloer in Drunen en omgeving.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project