Vloerenbedrijf Boekel

In de omgeving van Boekel draagt Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren zorg voor de aanleg van uw vloer. Wilt u een prachtige houten vloer? Een nieuwe betonvloer als afwerklaag laten storten? Voor al uw vloerwensen bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe vloer. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Als vakkundig vloerenbedrijf in regio Boekel helpen wij u graag.

Snel een kwaliteit vloer

‘Qualilty of life starts with a good foundation’, wij geloven stellig in deze zin. Bij het opleveren van onze werkzaamheden staat deze uitspraak dan ook centraal. Met betrekking tot vloeren kunt u bij ons terecht voor een uniek concept. VBH Totaalvloeren staat namelijk van A tot Z voor u klaar:

Door uw nieuwe vloer door één partner aan te leggen, is er sprake van snelle doorlooptijden. Dit zorgt er vervolgens voor dat u snel de beschikking heeft over een nieuwe vloer.

Mogelijkheden met betrekking tot afwerkvloer

De afwerkvloer is de bovenste laag van uw vloer. Dit deel is zichtbaar voor het blote oog en zodoende medebepalend voor het interieur bij u thuis. Het is daarom belangrijk dat u hiervoor een goede keuze maakt. Een goede vloer gaat immers jarenlang mee. Bij VBH Totaalvloeren heeft u uitgebreide mogelijkheden met betrekking tot de afwerkvloer. Zo hebben wij een ruime ervaring in het storten van betonvloeren, het aanleggen van PVC vloeren en het opschuren van een vloer tot hiperfloor. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Door als vloerenbedrijf gericht met u mee te denken, verkrijgt u altijd de gewenste vloer bij u thuis in Boekel en omgeving.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project