Vloeren Vught

Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren is dé specialist in het slopen en leggen van vloeren in regio Vught. Door alles onder één dak hoeft u slechts één bedrijf in te schakelen. U kunt bij ons terecht voor het:

Wij plaatsen kwaliteitsvloeren in Vught en omstreken

Als vloerspecialist leggen wij een kwaliteitsvloer. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij plannen vervolgens een afspraak op locatie in, zodat de omgeving bekeken kan worden. Door gericht te werken, kunnen wij onze offertes volledig op uw situatie afstemmen. Uiteraard houden wij bij de werkzaamheden rekening met uw veiligheid en die van onze medewerkers. Als VCA gecertificeerd bedrijf kunt u rekenen op een veilige werkomgeving.

Makkelijk, snel én efficiënt

Volledige ontzorging staat bij ons hoog in het vaandel. U verkrijgt daarom bij Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren één aanspreekpunt die het gehele proces van A tot Z verzorgt. Makkelijk, snel én zeer efficiënt. Verder voeren wij de vloerwerkzaamheden uit voor zowel bedrijven als particulieren door onze brede expertise. Voor elke situatie kennen wij de juiste oplossing.

Welke mogelijkheden voor de afwerkvloer u bij ons heeft? Deze zetten wij graag voor u op een rijtje:

  • Tegelvloeren;
  • Betonnen vloeren;
  • Houten vloeren.

VBH Totaalvloeren: voor uw vloer in Vught

Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren is op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen. Wij zijn bijvoorbeeld zeer ervaren in het leggen van een houtlook vloer of een hiperfloor. Omdat een vloer zeer bepalend is voor de inrichting van het huis, denken wij graag met u mee. Het is een belangrijke keuze waar u goed over na moet denken. Neem contact met Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren op voor de mogelijkheden of het aanvragen van een offerte. U kunt ons bereiken via +31(0)73-6907943 of info@vbhtotaalvloeren.nl. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u via Facebook. Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren: voor het leggen van uw vloer in de regio Vught.

Slopen Vught – Vloeren Vught – Vloerverwarming Vught

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project