Vloeren Veghel

Als vloerspecialist in de regio Veghel kunt u uitstekend bij ons terecht voor vloeren. Voor al uw wensen verzorgen wij een passend advies, waarna wij aan de slag gaan om dit te realiseren. Van het slopen tot het leggen van de vloer; VBH Totaalvloeren realiseert uw vragen met professionalisme en vakmanschap.

Meer dan alleen slopen

Wenst u vloerverwarming in uw huis? Wilt u de nieuwe hiperfloor laten leggen in uw woning? VBH Totaalvloeren gaat met u om de tafel en realiseert al uw vragen. Met een luisterend oor maken wij vervolgens een plan van aanpak. Wij verzorgen het contact, waardoor u slechts één aanspreekpunt heeft. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit het proces aanzienlijk versneld. In een korte afzienbare periode creëren wij een nieuwe sfeer bij u thuis!

Wij zijn niet alleen de specialist voor het slopen van uw vloer. VBH Totaalvloeren staat u bij voor het plaatsen/leggen van:

Een gloednieuwe vloer begint met een betonvloer. Het plaatsen van gewapend beton is belangrijk om een sterke vloer te maken. Vervolgens brengen wij een cementdekvloer voor het wegwerken van waterleidingen, de vloerverwarming en andere elektra. Na het plaatsen van de cementdekvloer wordt de door uw gewenste afwerkvloer aangebracht. Afhankelijk van uw wensen kan dit bijvoorbeeld een laminaatvloer, het keramisch parket of een hiperfloor zijn. Wij houden hierbij rekening met uw eisen!

Offerte vloer Veghel

Vraag vrijblijvend een offerte aan door contact met ons op te nemen. Dit doet u door te mailen naar info@vbhtotaalvloeren.nl of een belletje te plegen naar +31 (0)73-6907943. Als totaalspecialist voor vloeren in de regio Veghel realiseren wij uw wensen voor de vloer van A tot Z. Wij komen graag bij u langs om de situatie te inventariseren en offerte op maat op te leveren.

Slopen Veghel – Vloeren Veghel – Vloerverwarming Veghel

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943

Afwerkvloer | VBH Totaalvloeren
VBH Totaalvloerern - Vloeren Den Bosch
Vloeren Den Bosch - VBH Totaalvloeren