Vloeren Sint Michielsgestel

Zoekt u hét vloerenbedrijf voor het laten aanleggen van uw nieuwe vloer in Sint Michielsgestel of omgeving? Met vakmanschap én flexibiliteit leggen wij professioneel uw nieuwe vloer aan. Benieuwd? Vraag dan direct een offerte aan. Als vloerspecialist in regio Sint Michielsgestel helpt VBH Totaalvloeren u graag.

Een prachtige afwerkvloer conform uw wensen

U heeft een tal van mogelijkheden voor uw nieuwe vloer. Met betrekking tot de afwerklaag heeft u de volgende mogelijkheden:

  • Een houten afwerkvloer;
  • Een tegelvloer;
  • Een betonvloer;
  • Een PVC vloer.

Een totaaloverzicht vindt u onder afwerkvloer. Maak een doordachte keuze voor uw nieuwe vloer, zodat u geen spijt krijgt. De afwerkvloer is namelijk zichtbaar voor het blote oog en zodoende medebepalend voor de uitstraling bij u thuis. Verder gaat een vloer nog jaren mee. Het is derhalve van belang dat u zich uitgebreid laat informeren omtrent uw afwerkvloer. Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren ondersteunt u volledig voor uw nieuwe vloer.

Uw vloer van A tot Z

Van het slopen van uw oude vloer tot het isoleren van uw nieuwe vloer en van het plaatsen van vloerverwarming tot het aanleggen van uw afwerkvloer, VBH Totaalvloeren leg uw vloer van A tot Z aan. U heeft met andere woorden slechts één partner voor uw nieuwe vloer nodig. Dit scheelt aanzienlijk in tijd en kosten. Kiest u voor uw portemonnee? Dan kiest u voor een vloer van VBH Totaalvloeren!

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten? Bel ons dan direct op telefoonnummer: +31(0)73-6907943. Wij beantwoorden graag uw vragen, zodat u dé perfecte vloer verkrijgt bij u thuis in Sint Michielsgestel. Niet voor niets hanteren wij de volgende slogan bij het uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden: ‘Quality of life starts with a good foundation’.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project