Vloeren Heeswijk Dinther

Wilt u een vloer laten plaatsen in Heeswijk Dinther, Boxtel of Schijndel? Dan is VBH Totaalvloeren úw vloerenspecialist. U kunt ons inschakelen voor het gehele vloerproces. Van het slopen van uw oude vloer tot het plaatsen van een nieuwe afwerkvloer. Interesse? Vraag dan een offerte aan. Voor het beantwoorden van eventuele vragen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Vloeren van A tot Z

Wij pakken het gehele vloerproces aan. Hierdoor helpen wij u van A tot Z voor uw nieuwe vloer. Dit betekent eveneens dat u slechts te maken heeft met één partij, waardoor er sprake is van snelle doorlooptijden. Tevens ontvangt u na oplevering slechts één totaalfactuur. Het totale vloerproces omslaat de volgende werkzaamheden:

Verder kunnen wij vloerverwarming voor u plaatsen. Ideaal om radiatoren te verwijderen die in het zicht staan of als u een hekel heeft aan een koude vloer in de winter. Bijkomend voordeel is dat uw woning in waarde zal stijgen.

Zowel tegels als PVC vloeren

Met betrekking tot afwerkvloeren heeft u een ruime keuze. In het verleden heeft VBH Totaalvloeren al de volgende soorten afwerkvloeren aangelegd:

  • Hout – Laminaat – PVC vloer;
  • Tegels;
  • Beton – Hiperfloor;
  • Gietvloer.

Laat u adviseren door onze medewerkers

Een vloer is een essentieel onderdeel van het interieur. Wij adviseren u daarom om goed na te denken over uw keuze. Kiest u voor een moderne uitstraling? Is elegantie belangrijk voor het creëren van de perfecte sfeer? Door onze jarenlange ervaring in vloeren helpen wij u graag hierbij. Neem voor passend advies contact met ons op. Wij laten aan u zien dat VBH Totaalvloeren dé specialist voor het aanleggen van uw nieuwe vloer in Heeswijk Dinther is.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project