Vloeren Geldermalsen

Voor al uw wensen met betrekking tot vloeren in Geldermalsen en omgeving kunt u terecht bij Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren. Dient uw vloer gesloopt te worden? Of wilt u een gloednieuwe tegelvloer laten plaatsen? Op een snelle, professionele én verantwoorde manier verwerken wij uw wensen en kunt u genieten van een nieuwe vloer!

Ruime keuze in afwerking van uw vloer

De afwerkvloer is de bovenste laag van een vloer. Deze laag is voor het oog zichtbaar en daarom belangrijk voor het uiterlijk van het interieur. Een tegelvloer geeft bijvoorbeeld een andere sfeer dan een houten vloer. Bij Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren kiest u zelf voor het soort afwerkvloer en de sfeer die u wilt uitstralen. U kunt onder andere denken aan de volgende soorten afwerkvloeren:

  • Hout;
  • Tegel;
  • Beton;
  • Hiperfloor.

Bij het plaatsen van een vloer kunt u rekenen op enthousiaste professionals die secuur uw vloer aanleggen. Bij al onze werkzaamheden streven wij naar de hoogste kwaliteit. Wilt u een passend advies voor uw situatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Van slopen tot volledige afwerkvloeren

Het is belangrijk dat uw dekvloer als onderlaag voor uw afwerkvloer vlak is. Zodoende wordt er een vlakke basis voor uw afwerkvloer gelegd. Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren beschikt over de expertise om werkzaamheden t.a.v. uw vloer in de regio Geldermalsen volledig voor haar rekening te nemen. Wij zorgen voor:

Heeft u extra wensen t.a.v. van uw nieuwe vloer? Zoals vloerverwarming? Wij gaan graag met u het gesprek aan om naar eventuele mogelijkheden te kijken. VBH Totaalvloeren kent voor elke situatie een passende oplossing!

Vraag een offerte aan

Wilt u meer informatie over onze diensten, of heeft u een andere vraag? Vul het contactformulier in onder contact. Wij komen dan z.s.m. bij u terug. Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren: úw vloerspecialist in de regio Geldermalsen! Om alvast kennis te maken met onze diensten, kunt u een bezoekje brengen aan onze pagina op Facebook.

Slopen Geldermalsen – Vloeren Geldermalsen – Vloerverwarming Geldermalsen

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project