Vloeren Boxtel

Heeft u een bedrijf nodig dat gespecialiseerd is in vloeren in de regio Boxtel? Kies dan voor VBH Totaalvloeren. Wij zijn gespecialiseerd in het gehele vloerenproces van A tot Z; van het slopen van uw oude vloer tot plaatsen van een gloednieuwe vloer. Ook vloerverwarming kunnen wij voor u plaatsen. U verkrijgt een perfect afgewerkte vloer conform uw wensen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Wij helpen u graag.

Voor vloeren in Boxtel van A tot Z

Door alles rondom uw vloer door VBH Totaalvloeren uit te laten voeren, kunnen wij u als klant van A tot Z begeleiden in de regio Boxtel. U heeft namelijk maar één aanspreekpunt. Dit werkt ook voor u prettiger dan wanneer u met meerdere bedrijven te maken heeft; de werkzaamheden lopen op deze manier vlot door. Ook als u advies wilt over de beste opties om uw vloeren aan te pakken, zijn wij uw partner. Wij begrijpen wat er komt kijken bij het slopen én bouwen van een vloer, en weten precies waar u rekening mee dient te houden.

Wat voor vloeren maken wij in de regio Boxtel?

Wij kunnen alle soorten vloeren voor u verzorgen in Boxtel en omgeving. Zo kunnen wij uw nieuwe betonvloer als constructievloer maken, zodat er een stevig fundament ontstaat voor de rest van de bouw. Maar ook als afwerklaag is het mogelijk om beton toe te passen. Verder kunt u bij VBH Totaalvloeren o.a. terecht voor:

Diverse soorten afwerkvloeren

Uw vloer is van essentieel belang voor de sfeer die u in huis wilt. Afhankelijk van uw wensen realiseert VBH Totaalvloeren een afwerklaag die volledig bij u past. Daar kunnen we ook in adviseren, rekening houdend met uw wensen, smaak en de mogelijkheden van het huis of het gebouw. Met betrekking tot de juiste afwerklaag kunt u onder meer kiezen voor:

  • Laminaat;
  • PVC;
  • Tegels;
  • Gietvloer;
  • Beton.

Uniek concept voor uw vloer

Ruim 20 jaar geleden zijn wij begonnen als sloopbedrijf VBH Works, maar door de jaren heen hebben wij onze specialisatie verbreed van het slopen van vloeren naar ook de complete aanleg en afwerking ervan. Omdat het hele proces, van sloop tot afwerking, volledig door ons kan worden uitgevoerd, kunt u rekenen op onze volledige ondersteuning. Dus moet er iets gedaan worden aan uw vloeren in Boxtel? Met VBH Totaalvloeren heeft u een partner die alles onder één dak biedt.  Hier zijn wij meer dan trots op.

Vraag een offerte aan

VBH Totaalvloeren is ook actief in de regio Boxtel op het gebied van vloeren. Wilt u meer informatie? Of bent u benieuwd naar de kosten voor uw vloerenproject? Wij hanteren scherpe prijzen. Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer: 073-6907943. Een impressie van de mogelijkheden verkrijgt u eveneens via Facebook.

Slopen Boxtel – Vloeren Boxtel – Vloerverwarming Boxtel

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project