Vloeren Boxtel

Wilt u een nieuwe vloer laten aanleggen voor uw woning in regio Boxtel? Kies als partner voor VBH Totaalvloeren. Wij zijn gespecialiseerd in het gehele vloerenproces van A tot Z; van het slopen van uw oude vloer tot plaatsen van een gloednieuwe vloer. U verkrijgt een prachtige afwerkvloer conform uw wensen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. Wij helpen u graag.

Uw vloer van A tot Z in Boxtel

Door alles rondom uw vloer door VBH Totaalvloeren uit te laten voeren, kunnen wij u als klant van A tot Z begeleiden in Boxtel en omgeving. U heeft namelijk maar één aanspreekpunt. Dit is prettiger dan contact met meerdere bedrijven en zorgt er bovendien voor dat de werkzaamheden snel doorlopen. U kunt bij ons terecht voor uw vloer van A tot Z. Dit begint bij een nieuwe betonvloer als constructievloer. Dit is noodzakelijk om een goed, sterk fundament te verkrijgen. Eventueel kunnen wij ook een betonvloer als afwerklaag plaatsen.

Verder kunt u bij VBH Totaalvloeren terecht voor:

Zowel houten als PVC vloeren

Uw vloer is van essentieel belang voor de uitstraling van uw huis. Afhankelijk van uw wensen realiseert VBH Totaalvloeren een afwerklaag die volledig bij u past. Hierbij houden wij rekening met u als klant. Met betrekking tot de juiste afwerklaag kunt u onder meer kiezen voor:

  • Hout;
  • Tegels;
  • Beton.

Uniek concept voor uw vloer

Door de jaren heen hebben wij onze specialisatie verbreed naar zowel het slopen als aanleggen van vloeren. Ons unieke concept zorgt ervoor dat wij u volledig ondersteunen. Hier zijn wij meer dan trots op.

Vraag een offerte aan

VBH Totaalvloeren is u graag van dienst voor uw vloer in regio Boxtel. Wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier in, zodat wij zo spoedig mogelijk contact opnemen. U kunt ons ook bereiken op telefoonnummer: 073-6907943. Een impressie van de mogelijkheden verkrijgt u eveneens via Facebook.

Slopen Boxtel – Vloeren Boxtel – Vloerverwarming Boxtel

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project