Vloer met vloerverwarming Rotterdam

Woont u in Rotterdam en wilt u graag een vloer met vloerverwarming? Is het een bestaande vloer die u van vloerverwarming wilt laten voorzien of moet de hele vloer vernieuwd worden? VBH Totaalvloeren is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het slopen, aanleggen en afwerken van betonvloeren. Ook voor de professionele aanleg van uw vloerverwarming kunt u ons uiteraard inschakelen. Wij werken niet alleen voor particulieren; ook aannemers, gemeentes en woningcorporaties weten ons te vinden. Met heldere communicatie en korte lijnen zijn wij dé partner voor iedereen die geïnteresseerd is in een nieuwe vloer!

Kies in Rotterdam voor VBH Totaalvloeren omdat:

  • U bij ons alles onder één dak vindt: uw vloer van sloop tot afwerking
  • Wij u eerlijk en professioneel advies geven over de beste oplossingen voor een vloer met vloerverwarming
  • De prijzen die we hanteren zo scherp mogelijk zijn
  • Wij zorgen voor een zorgvuldige planning
  • We daardoor perfect kunnen samenwerken met andere bouwbedrijven en aannemers

Vloerverwarming in of op een bestaande vloer

Is de bestaande vloer nog prima in orde? Dan kunnen we bijna altijd de vloerverwarming aanbrengen in of op de vloer. Meestal kunnen we de leidingen strak infrezen in de dekvloer. We hoeven dan alleen de bestaande afwerking weg te halen; in sommige gevallen kan diezelfde bedekking weer teruggeplaatst worden. Is uw vloer nog niet geïsoleerd? Dan kunnen wij ook daar voor zorgen. Meestal kan dat via de kruipruimte. Als dat niet mogelijk is, kunnen we de vloerverwarming ook boven op de dekvloer aanbrengen. We brengen dan eerst een isolatielaagje aan, waarop we de leidingen plaatsen. Vervolgens gieten we een nieuwe, dunne dekvloer van slechts enkele centimeters dik. Op deze manier komt de vloer uiteindelijk wel wat hoger te liggen. Dat hoeft geen probleem te zijn, alleen zullen wellicht de plinten verhoogd moeten worden en misschien moeten deuren aangepast worden aan de hoogte.

Een nieuwe vloer met vloerverwarming in Rotterdam

Voldoet de oude vloer niet meer? Of gaat het om een nieuwbouwwoning? VBH Totaalvloeren verzorgt het hele proces van A tot Z. Van het eventuele slopen van de oude vloer tot aan de afwerking van de nieuwe vloer met vloerverwarming: onze vakmensen zorgen voor kwaliteit, storten uw betonvloer en werken met de grootst mogelijke efficiëntie. We komen graag bij u in Rotterdam langs om de mogelijkheden te bespreken en de situatie ter plaatse te analyseren.

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw wensen en de mogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen; wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie

Een uniek concept

Denkt u erover om de werkzaamheden geheel of gedeeltelijk zelf te doen en zo kosten te besparen? Maak dan eens kennis met ons concept “Bouw Je Vloer”. Daarbij gaat u zelf aan de slag, zodat u kunt besparen op arbeidskosten. Wij bezorgen u al het gereedschap en materiaal dat u nodig heeft, en ondersteunen u met gedetailleerde instructies stap voor stap. Uiteraard wordt ook alles weer bij u opgehaald. Kijk voor meer informatie op bouwjevloer.nl.

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project