Complete vloer met vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming laten aanleggen in uw woning? Bij VBH Totaalvloeren kunt u terecht voor een complete vloer met vloerverwarming. Wij verzorgen het hele proces, van sloop tot afwerking. U heeft dus maar één bedrijf nodig. Dat houdt het overzichtelijk; niet alleen qua kosten, maar ook voor de aanleg zelf. Korte lijnen met echte vakspecialisten die al ruim twintig jaar weten wat ze doen:  Dat is VBH Totaalvloeren!

Van sloop tot afwerking: de vloer compleet met vloerverwarming

VBH Totaalvloeren maakt onderdeel uit van VBH Works, een bedrijf dat al bijna 25 jaar gespecialiseerd is in sloopwerken, betonboren en grondwerk. Wij hebben ons ontwikkeld tot een echte allround vloerenspecialist. Van het slopen van de oude vloer tot het aanbrengen van isolatie, vloerverwarming en een afwerkvloer naar wens. Door alle ervaring kunnen wij u ook uitstekend adviseren bij het maken van de juiste keuzes. Zo haalt u maximaal plezier én rendement uit uw nieuwe vloer met vloerverwarming!

Waarom een nieuwe vloer met vloerverwarming

Er zijn een aantal redenen waarom mensen kiezen voor een complete nieuwe vloer met vloerverwarming:

  • De huidige vloer is niet comfortabel;
  • Het uiterlijk van de vloer voldoet niet meer;
  • De energierekening mag wel wat omlaag;
  • Er zijn vochtproblemen in huis door slechte isolatie van de vloer.

Vloerverwarming kan veel problemen in huis oplossen. Wij leggen een goede isolatielaag aan onder de constructievloer zodat de warmte niet weg kan lekken naar beneden toe. Ook zorgt dit ervoor dat eventuele vochtproblemen in huis drastisch verminderd of zelfs opgelost worden. Het voelt comfortabeler, ook omdat de warmte veel beter over de ruimte verdeeld wordt. En natuurlijk heeft u geen last meer van stof vangende radiatoren die in het zicht hangen. Het moment dat u uw huidige vloer laat vervangen, is dan ook hét moment om ook vloerverwarming te overwegen.

Informatie en contact

Dus wilt u besparen op de energierekening? Voelt uw vloer niet langer comfortabel? Of bent u de huidige afwerking van uw vloer inmiddels een beetje beu, en wilt u meteen van de gelegenheid gebruik maken? Neem contact op met VBH Totaalvloeren en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen. Ook het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend; u kunt dat hier direct doen, dan heeft u zo snel mogelijk duidelijkheid!

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project