Vloer met vloerverwarming Nieuwegein

Woont u in de regio Nieuwegein en wilt u een nieuwe vloer compleet met vloerverwarming? Of wilt u uw bestaande vloer behouden, maar wel graag vloerverwarming laten aanleggen? En bent u daarvoor op zoek naar een bedrijf dat alles voor u kan doen? VBH Totaalvloeren kan u helpen. Wij zijn een allround vloerenspecialist die al ruim twintig jaar complete vloeren bouwt, herbouwt of renoveert. Ook het aanbrengen van vloerverwarming nemen wij natuurlijk voor onze rekening. Van sloop tot afwerking: geen gedoe met verschillende bedrijven, maar juist alles onder één dak. Dat is de kracht van VBH Totaalvloeren.

Een nieuwe vloer met vloerverwarming in Nieuwegein

Vloerverwarming biedt vele voordelen. Het geeft een aangename warmte af die gelijkmatig over de vertrekken verdeeld wordt. Bovendien is het een energiebesparende maatregel die u kan helpen uw energierekening omlaag te brengen. Wilt u een nieuwe vloer? Maak dan meteen van de gelegenheid gebruik en laat vloerverwarming aanleggen. Zo’n verwarmingssysteem is geschikt voor bijna alle soorten afwerkvloeren: van tegels tot pvc, maar ook een gietvloer of een houten vloer kan aangebracht worden op een basisvloer met vloerverwarming. Gaat het om een nieuwbouwhuis? Wij kunnen de complete vloer voor u maken, van constructievloer tot afwerking. Wilt u alleen uw afwerkvloer veranderen? Wij kijken graag met u naar de verschillende mogelijkheden en de beste opties voor uw situatie.

Een bestaande vloer van vloerverwarming voorzien

Men ziet er vaak wat tegenop, maar het is heel goed mogelijk om een bestaande vloer van vloerverwarming te voorzien. Vaak kan dat zonder al te veel ingrepen en werkzaamheden; soms is er wat meer nodig. VBH Totaalvloeren zorgt ervoor dat de vloerverwarming bij u in Nieuwegein op een vlotte manier wordt aangelegd die ook financieel gunstig is voor u. Er zijn verschillende manieren om dat te realiseren:

Infrezen

De meest populaire optie is, om de vloerverwarming in te frezen in de bestaande dekvloer. Daarvoor moet de afwerkvloer eerst verwijderd worden. Ook is het verstandig om isolatie aan te brengen zodat de warmte niet naar onderen weglekt. Meestal kan dit via de kruipruimte, aan de onderkant van de vloer. Afhankelijk van de afwerkvloer is het soms ook nodig om een ondervloer te leggen over de vloerverwarming heen, om de geleiding van de warmte te bevorderen.

Aanbrengen op de bestaande vloer

We kunnen de vloerverwarming ook aanbrengen boven op de bestaande vloer. Houd er dan wel rekening mee dat de vloer enkele centimeters hoger komt te liggen. Er moet namelijk een laag isolatiemateriaal aangebracht worden en daar bovenop komt de vloerverwarming te liggen. Die wordt vervolgens overgoten met een zo dun mogelijke dekvloer van beton, en ten slotte wordt de afwerkvloer aangelegd. Het is mogelijk dat u wat deuren moet inkorten en/of plinten moet verplaatsen.

Nieuwe vloer omdat de oude niet geschikt is

In sommige gevallen is de oude vloer echt niet geschikt om te gebruiken als basis voor vloerverwarming. In zo’n geval kan VBH Totaalvloeren u ook van dienst zijn bij het slopen van de oude vloer. Wij kunnen dan een goede, stevige en strakke compleet nieuwe vloer maken op basis van beton. Met deze vloer kunt u daarna weer jaren vooruit.

Meer weten over vloer met vloerverwarming in Nieuwegein?

Neem gerust contact met ons op als u wilt weten wat VBH Totaalvloeren voor een vloer met vloerverwarming in Nieuwegein kan doen. Benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden? Aarzel niet en bel of mail ons vandaag nog of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag verder!

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project