Slopen betonvloer

Het slopen van een betonvloer is een zware klus, waarbij vaak ook goed rekening gehouden dient te worden met de omgeving. Eén van de specialismes van VBH Totaalvloeren is het slopen van vloeren. Als onderdeel van sloopbedrijf VBH Works weten wij als geen ander wat er komt kijken bij het slopen van een betonvloer. Wilt u weten wat het kost om uw betonvloer door VBH Totaalvloeren te laten verwijderen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Kennis en materiaal voor het slopen van een betonvloer

Bij VBH Totaalvloeren hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van het slopen van vloeren, maar ook met de opbouw van complete vloeren. Wij begrijpen dan ook waar we rekening mee moeten houden als we een vloer uit gaan breken. De gereedschappen die we gebruiken zijn van hoogwaardige en professionele kwaliteit. Bovendien houden wij altijd zoveel mogelijk rekening met de omgeving en kunnen we aan maximale stofbeperking doen. Uiteraard gaan we met u in gesprek om de hele situatie goed in kaart te brengen, zodat we efficiënt en veilig te werk kunnen gaan.

Verschillende betonvloeren

De ene betonvloer is de andere niet. Er zijn dikke vloeren van gewapend beton, maar het kan ook gaan om een wat dunnere vloer. Afhankelijk van het soort vloer is lichter of zwaarder materieel nodig. Is het echt keihard, blauw beton? Geen probleem, VBH Totaalvloeren kan elke betonnen vloer op een professionele manier slopen.

Complete service

Bij het slopen van uw vloer zullen wij al het puin op een verantwoorde manier afvoeren. We laten de werkplek dan ook netjes achter. Moet er na het slopen van de betonvloer weer een nieuwe vloer komen? Ook hiervoor kunt u ons inschakelen. VBH Totaalvloeren is een totaalconcept waarbij we het hele project voor een nieuwe vloer aan kunnen pakken: van sloop tot afwerking. Vloerverwarming? Geen probleem. Een speciale afwerking? Laat het ons weten, dan kunnen we alle mogelijkheden voor u op een rijtje zetten.

Contact

Voor meer informatie over onze werkwijze bij het slopen van een vloer kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u heel eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen voor het slopen van uw betonvloer. Wilt u meerdere diensten bij ons afnemen, zoals het plaatsen van een nieuwe vloer met vloerverwarming? Ook dat kunnen wij in uw offerte opnemen.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project