Gietvloer Tilburg

Bent u op zoek naar een gietvloer voor uw woning of bedrijfspand in regio Tilburg? Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van vloersystemen en kijken graag met u mee naar de beste oplossing. Van garagevloeren tot balkonvloeren en van bedrijfsvloeren tot magazijnvloeren. Wij leggen het voor u neer! En we sluiten de klus pas af als u tevreden bent. Komt u een keertje naar onze showroom om wat ideeën op te doen? Er zijn namelijk énorm veel variaties en kleuren mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld ook de isolatiewaarde van uw ruimte verbeteren? We adviseren graag wat het beste past bij uw vraag.

Gietvloer en vloerverwarming

Heeft u een nieuwbouwwoning gekocht in Tilburg? Of gaat u zelf een huis bouwen in Tilburg? Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een gietvloer met vloerverwarming. Onze gietvloeren zijn hier ideaal mee te combineren. Een gietvloer is vaak slechts 3mm dik en sluit daardoor nauw aan op de vloerverwarming. Dit zorgt ervoor dat de vloer snel warm wordt en de ruimte al gauw een aangename temperatuur heeft

Waarom kiezen voor een gietvloer

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een gietvloer omdat deze makkelijk te onderhouden is. Daarnaast zien gietvloeren er altijd heel strak en modern uit. Daarnaast is een gietvloer hoog belastbaar en slijtvast, waardoor u geen last zult hebben van beschadigingen. Daarbij zorgt de elasticiteit ervoor dat de vloer erg comfortabel loopt.

Kosten van een gietvloer in Tilburg?

De kosten voor een gietvloer worden bepaald door een aantal factoren zoals de oppervlakte, de ondergrond en de materialen die nodig zijn om een mooie gietvloer in Tilburg te creëren. Wij bespreken graag jouw wensen en adviseren je graag over de mogelijkheden en de juiste voorbereidingen. Vragen? Neem dan contact op met onze specialisten.

Vraag een offerte aan!

Benieuwd wat wij voor uw woning kunnen betekenen en wat de kosten hiervan zijn? Vraag dan een offerte aan door contact met ons op te nemen door te bellen naar 073-6907943 of te mailen naar info@vbhtotaalvloeren.nl. U kunt ons ook volgen op Facebook om voorbeelden te zien van vloeren die we hebben aangelegd.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project