Complete vloer met vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen voor een vloer met vloerverwarming. Niet alleen vanwege het comfort, maar ook omdat er veel bespaard kan worden op de energierekening. Wilt u dat ook? VBH Totaalvloeren is dé allround vloerenspecialist. Bij ons kunt u terecht voor de aanleg van vloerverwarming in uw vloer, van voorbereiding tot de complete afwerking. Moet de oude vloer eruit? Wij zijn onderdeel van VBH Works, dat al ruim twintig jaar ervaring heeft met sloopwerken.

Laat uw vloer met vloerverwarming maken door VBH Totaalvloeren

Door uw vloer te laten voorzien van vloerverwarming door VBH Totaalvloeren, wordt het gehele project uitgevoerd door één partij. Er komen namelijk verschillende werkzaamheden kijken bij het aanleggen van vloerverwarming, afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden van de bestaande vloer. Soms moet deze geheel gesloopt worden; in andere gevallen kan de verwarming in de bestaande vloer gefreesd worden. Het komt ook voor dat de vloerverwarming bovenop de huidige vloer komt te liggen; wel moet u er dan rekening mee houden dat de vloer hoger komt te liggen, wat gevolgen kan hebben voor bijvoorbeeld de plinten en de onderkant van de (binnen)deuren. VBH Totaalvloeren kan alles op zich nemen: van de sloop van de oude vloer tot het aanbrengen van de afwerkvloer. Eén aanspreekpunt voor het hele project dus, voor een vlotte aanleg van uw vloerverwarming.

Wat zijn de voordelen van een vloer met vloerverwarming?

Inmiddels zijn de meeste mensen wel bekend met de voordelen van vloerverwarming, maar we zetten toch graag de belangrijkste nog even voor u op een rijtje:

  • Vloerverwarming is zuiniger dan radiatorverwarming;
  • De ruimte kan beter benut worden want er zijn geen radiatoren of zichtbare verwarmingsbuizen meer aanwezig;
  • De warmte wordt beter over de ruimte verdeeld;
  • Het is met bijna alle afwerkvloeren te combineren, óók hout;
  • De warmte van vloerverwarming voelt comfortabeler.

Waarom wachten met vloerverwarming?

Mensen zien er toch vaak tegenop om vloerverwarming in hun vloer aan te laten leggen; zeker als ze al in het huis wonen. De ruimte moet leeggehaald worden en er moeten verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd. VBH Totaalvloeren gaat graag het gesprek met u aan om te bekijken wat voor u de beste oplossing is. Doordat het hele project door ons uitgevoerd wordt en wij niet afhankelijk zijn van derden, wordt uw vloerverwarming vlot en aangelegd.

Meer informatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen; wij gaan graag het gesprek met u aan over de mogelijkheden die er zijn. U kunt ons bellen op 073-6907943 of een mailtje sturen naar info@vbhtotaalvloeren.nl. Wilt u een offerte aanvragen voor een vloer met vloerverwarming in uw huis of kantoor? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project