Cementdekvloer Tilburg

Wanneer u een afdekvloer wilt aanleggen is het noodzakelijk dat er een dekvloer onder ligt. Een dekvloer wordt veelal aangelegd als verhoging voor de betonvloer. Ook kan een cementdekvloer dienen als afwerkvloer voor uw woning in Tilburg. Wilt u een cementdekvloer laten leggen in (omgeving) Tilburg? Laat u vrijblijvend adviseren door specialisten van VBH Totaalvloeren. Wij helpen u graag bij zorgen voor de juiste vloer en onderlagen.

Waarom een cementdekvloer?

Een cementdekvloer is een smeervloer die bestaat uit zand, cement en water. Daarom wordt het ook wel eens een zandcementvloer genoemd. Een dekvloer wordt veelal gebruikt met als hoofddoel dat de oude of nieuwe ondervloer wordt geëgaliseerd. Met een dekvloer egaliseert u dus de bestaande vloer of werkt u leidingen en vloerverwarming weg.
Een dekvloer is dient zogezegd als tussenlaag. Zo wordt het aangelegd over de ondervloer, zorgt dat de leidingen zijn weggewerkt en is daarna geschikt voor een leefvloer laag (pvc, tegels of kunststof). De laagdikte van de cementdekvloer verschilt vaak tussen de 30mm en 65mm. Dit is afhankelijk van een aantal factoren:

  • Een zwevende dekvloer;
  • Er is vloerverwarming aanwezig;
  • Er komt een speciale leefvloer.

Een zwevende dekvloer betekent dat er tussen de bestaande ondergrond en de dekvloer een vochtwerende folie wordt geplaatst. Dit zorgt ervoor dat de cementdekvloer niet hecht aan de ondergrond.

Cementdekvloer in regio Tilburg

Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van cementdekvloeren in Tilburg. Zo weten wij ook dat het erg lastig is om één partner te vinden voor het aanleggen van complete vloeren (onderlaag, tussenlaag en leefvloer). Daarom zorgt VBH Totaalvloeren voor het gehele proces. Denk hierbij aan:

  • Slopen van vloeren;
  • Plaatsen van betonvloeren, (cement)dekvloeren en afwerkvloeren;
  • Plaatsen van vloerverwarming.

Omdat uw wensen en eisen belangrijk zijn, zorgen wij ervoor dat u tijdens het proces 1 vast contactpersoon heeft. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er op een verantwoordelijke, snelle én professionele wijze manier uw vloer wordt geplaatst. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de veiligheid van de omgeving en het milieu.
Wilt u een nieuwe (cement)dekvloer laten plaatsen? Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact op. U kunt VBH Totaalvloeren bereiken via info@vbhtotaalvloeren.nl of bel gemakkelijk naar 073-6907943. VBH Totaalvloeren: Quality of life starts with a good foundation!

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project