Cementdekvloer storten

Wilt u een cementdekvloer bij u laten storten? Als basis voor de afwerkvloer dient u een cementdekvloer te laten storten. Hiervoor kunt u uitstekend Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren inschakelen. Met gedreven vakspecialisten gaan wij aan de slag en storten wij de cementdekvloer op de gewenste hoogte. Eventueel kan een cementdekvloer ook dienst doen als afwerklaag. Het is belangrijk om hiervoor een doordachte keuze te maken, omdat de afwerklaag zichtbaar is voor het oog en zodoende medebepalend voor de uitstraling van uw interieur. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Cementdekvloer storten en vlak maken

Wij maken gebruik van een vloeibare mix om uw ondervloer volledig vlak te maken. Dit is noodzakelijk om vervolgens een goede afwerkvloer te plaatsen. Het volledig vlak maken van de ondervloer met een vloeibare mix, wordt ook wel egaliseren genoemd. Egaliseren kent de volgende voordelen:

  • Vlakke basis voor uw tegel- of PVC vloer;
  • Kan in kleur gemixt worden als afwerklaag;
  • Niet hoeven uitbreken van de dekvloer.

Dé specialist voor uw cementdekvloer

Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren biedt als vloerspecialist alle vloerwerkzaamheden onder één dak. U kunt ons daarom inschakelen voor het slopen van uw oude vloer én het plaatsen van beton-, dek- en afwerkvloeren. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw vloer, zoals het plaatsen van vloerverwarming? Geen probleem. Wij gaan het gesprek met u aan om uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken.

Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren kan verder meer voor u betekenen dan slechts het plaatsen van uw nieuwe vloer. U kunt namelijk ook uitstekend bij ons terecht voor sloopwerkzaamheden en betonpompen. Meer informatie vindt u op www.vbhworks.nl en www.vbhbetonpompen.nl.

De kosten van het storten van uw cementdekvloer

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u meer inzicht in de prijs van het storten van een dekvloer? Vraag een offerte aan. Voor het laten storten van uw cementdekvloer kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag en zorgen er in korte tijd voor dat u kunt genieten van een nieuwe vloer.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project