Cementdekvloer storten

Wilt u een cementdekvloer storten bij u thuis? Als basis voor de afwerkvloer dient u een cementdekvloer te laten storten. Hiervoor kunt u uitstekend VBH Totaalvloeren inschakelen. Met gedreven vakspecialisten gaan wij aan de slag en storten wij de cementdekvloer op de gewenste hoogte. Eventueel kan een cementdekvloer ook zijn dienst doen als afwerklaag. Het is belangrijk om hiervoor een doordachte keuze te maken, omdat de afwerklaag zichtbaar is voor het oog en zodoende medebepalend voor de uitstraling van uw interieur.

Volledig vlak maken van uw ondervloer

Wij maken gebruik van een vloeibare mix om uw ondervloer volledig vlak te maken. Dit is noodzakelijk om vervolgens een goede afwerkvloer te plaatsen. Het volledig vlak maken van de ondervloer met een vloeibare mix, wordt ook wel egaliseren genoemd. Egaliseren kent de volgende voordelen:

  • Vlakke basis voor uw tegel- of PVC vloer;
  • Kan in kleur gemixt worden als afwerklaag;
  • Niet hoeven uitbreken van de dekvloer.

Dé specialist voor uw vloer van A tot Z

VBH Totaalvloeren biedt als vloerspecialist alle vloerwerkzaamheden onder één dak. U kunt ons daarom inschakelen voor het slopen van uw oude vloer én het plaatsen van beton-, dek- en afwerkvloeren. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw vloer, zoals het plaatsen van vloerverwarming? Geen probleem. Wij gaan graag het gesprek met u aan om uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken.

Dekvloer storten? Vraag direct een offerte aan!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u andere vragen? Voor het laten storten van uw cementdekvloer kunt u direct contact met ons opnemen. Wij helpen u graag en zorgen er in korte tijd voor dat u kunt genieten van een nieuwe vloer!

VBH kan verder meer voor u betekenen dan slechts het plaatsen van uw nieuwe vloer. U kunt namelijk ook uitstekend bij ons terecht voor sloopwerkzaamheden en betonpompen. Meer informatie vindt u op www.vbhworks.nl en www.vbhbetonpompen.nl.

Afwerkvloer | VBH Totaalvloeren
VBH Totaalvloerern - Vloeren Den Bosch
Vloeren Den Bosch - VBH Totaalvloeren

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943