Cementdekvloer prijs

Wilt u een cementdekvloer aanleggen en bent u benieuwd naar de prijs? Dan bent u juist bij VBH Totaalvloeren! Een cementdekvloer is een onderlaag voor uw afwerkvloer. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het aanleggen van cementdekvloeren. VBH Totaalvloeren biedt u een compleet proces van het aanleggen van uw vloeren. Denk hierbij aan slopen van vloeren, onderlaag en tussenlaag aanleggen, vloerverwarming aanleggen en het verzorgen van een leefvloer (pvc, kunststof, tegels etc). Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag voor de juiste keuze. Wij vertellen u dan ook van A tot Z welke kosten er bij komen kijken, een vrijblijvende offerte met een complete prijs, al uw wensen worden (indien mogelijk) toegepast en onze specialisten zorgen dat u alleen maar hoeft te genieten van uw nieuwe vloer!
U kunt VBH Totaalvloeren bereiken via info@vbhtotaalvloeren.nl of bel gemakkelijk naar 073-6907943. VBH Totaalvloeren: Quality of life starts with a good foundation!

Cementdekvloer voor een eerlijke prijs

Wanneer u gaat verbouwen of nieuw gaat bouwen kan de vloer natuurlijk niet ontbreken. VBH Totaalvloeren biedt een compleet proces voor het aanleggen van vloeren:

  • slopen van vloeren;
  • ondervloer aanleggen;
  • dekvloer aanleggen;
  • afwerkvloer aanleggen;
  • isoleren van vloeren;
  • vloerverwarming aanleggen.

Een nieuwe vloer leggen is natuurlijk een flink kostenplaatje. VBH Totaalvloeren zorgt ervoor dat u een passend én complete offerte heeft van u totale vloer. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen voor alleen het leggen van bijvoorbeeld een cementdekvloer. Ook dan zorgen wij ervoor dat u de juiste prijsindicatie krijgt. Zo moet u wel rekening houden met verschillende factoren wat de prijs beïnvloed. Denk hierbij aan de dikte van de laag, ligt er vloerverwarming en/of wilt u een zwevende dekvloer of een aansluitende. Wij helpen u graag bij de juiste keuze maken.

Al meer dan 20 jaar ervaring!

Wilt u een prijs weten voor uw nieuwe cementdekvloer ? VBH Totaalvloeren is dé specialist die u zoekt. Wij zijn al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van (complete) vloeren. Wij zorgen ervoor dat u een vast contactpersoon heeft tijdens het proces, de beste prijs indicatie ontvangt en totaal ontlast wordt van het aanleggen van de vloeren. U kunt ons bereiken voor al uw vragen. Neem daarom gerust contact op. Wilt u liever meer informatie over onze diensten of heeft u een specifieke vraag over uw vloer? Geen probleem, wij helpen u graag! Bel gemakkelijk naar 073 – 6907943 of stuur een mailtje naar info@vbhtotaalvloeren.nl
VBH Totaalvloeren: Quality of life starts with a good foundation!

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project