Cementdekvloer leggen

Wilt u een cementdekvloer leggen? Bij Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren kunt u terecht voor het vakkundig leggen van uw cementdekvloer. Een cementdekvloer, oftewel dekvloer, is een onderlaag voor uw afwerkvloer. Wij hebben een ruime ervaring in het smeren van vloeren, zodat een vlakke basis voor uw afwerkvloer wordt gecreëerd. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Klantgerichte aanpak cementdekvloer leggen

Met Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren bent u verzekerd van kwaliteit. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot dé specialist in het leggen van cementdekvloeren. Na het leggen van de cementdekvloer kunt u alle soorten vloerbedekkingen laten plaatsen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

  • Hout;
  • Tegels;
  • Tapijt.

Door onze vakkundige en klantgerichte werkwijze kunt u bij ons terecht voor uw vloer van A tot Z. Dit betekent dat wij ook de vloerbedekking als afwerkvloer kunnen plaatsen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en het aanvragen van een offerte. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug met een oplossing op maat.

Het leggen van vloerverwarming onder uw cementdekvloer

Een cementdekvloer is dient niet alleen als ondervloer voor de afwerkvloer; hij kan ook gebruikt worden om waterleidingen, vloerverwarming en andere elektra weg te werken. Voor het leggen van vloerverwarming kunt u eveneens bij ons terecht. Wij helpen u hier graag meer verder

Vloerverwarming wordt steeds populairder en wordt in bijna elke nieuwbouwwoning de standaard. De buizen van uw vloerverwarming leggen wij altijd in een zogeheten slakkenhuispatroon. Dit zorgt ervoor dat zowel de aanvoer als het afvoer van het water overal naast elkaar ligt, zodat er geen temperatuurverschil te voelen is tussen het begin en het einde van de groep. Dit zorgt dat de vloer overal even warm wordt en er geen temperatuurverschillen kunnen ontstaan.

Zuinig

Om geen warmteverlies te leiden is het verstandig om de onderkant van de vloer ook goed te isoleren. Dit doen we meestal ook, wanneer we bij iemand vloerverwarming leggen. Het verwarmen van het huis met vloerverwarming duurt lang, maar als deze eenmaal op temperatuur is, hoeft het systeem niet meer hard te werken om de warmte te behouden, waardoor uw verbruik een stuk zuiniger is. Een vloerverwarming onder uw dekvloer is daarom ook een stuk zuiniger als een elektrische vloerverwarming of een ingefreesde vloerverwarming

Egaliseren van uw cementdekvloer

Bij het leggen van uw cementdekvloer kammen wij een vloeibare mix over de ondervloer om het geheel volledig vlak te maken. Dit zorgt ervoor dat uw dekvloer niet uitgebroken hoeft te worden. Verder vormt egaliseren van uw cementdekvloer dé perfecte basis voor uw ondervloer.

Benieuwd naar de kosten van uw cementdekvloer?

Wilt u weten wat de kosten voor een nieuwe cementdekvloer zijn? Vraag dan een offerte aan, of neem contact met ons op. Laat uw cementdekvloer leggen als onderlaag door Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren. Als vloerspecialist helpen wij u graag en nemen wij het gehele proces van uw vloer van A tot Z voor onze rekening. Voor een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u alvast terecht op onze Facebookpagina.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project