Cementdekvloer leggen

Wilt u een cementdekvloer leggen? Bij VBH Totaalvloeren kunt u terecht voor het vakkundig leggen van uw cementdekvloer. Een cementdekvloer, oftewel dekvloer, is een onderlaag voor uw afwerkvloer. Wij hebben een ruime ervaring in het smeren van vloeren, zodat een vlakke basis voor uw afwerkvloer wordt gecreëerd.

Vakkundige en klantgerichte aanpak voor uw dekvloer

Met VBH Totaalvloeren bent u verzekerd van kwaliteit. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot dé specialist in het leggen van cementdekvloeren. Na het leggen van de cementdekvloer kunt u alle soorten vloerbedekkingen laten plaatsen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan:

  • Hout;
  • Tegels;
  • Tapijt.

Door onze vakkundige en klantgerichte werkwijze kunt u bij ons terecht voor uw vloer van A tot Z. Dit betekent dat wij ook de vloerbedekking als afwerkvloer kunnen plaatsen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden en het aanvragen van een offerte. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug met een oplossing op maat.

Het leggen van vloerverwarming

Behalve dat een cementdekvloer noodzakelijk is als ondervloer voor de afwerkvloer, kan het bovendien gebruikt worden om waterleidingen, vloerverwarming en andere elektra weg te werken. Voor het leggen van vloerverwarming kunt u eveneens bij ons terecht.

Egaliseren van uw cementdekvloer

Bij het leggen van uw cementdekvloer kammen wij een vloeibare mix over de ondervloer om het geheel volledig vlak te maken. Dit zorgt ervoor dat uw dekvloer niet uitgebroken hoeft te worden. Verder vormt egaliseren van uw cementdekvloer dé perfecte basis voor uw ondervloer.

VBH Totaalvloeren helpt als vloerspecialist!

Laat uw cementdekvloer leggen als onderlaag door VBH Totaalvloeren. Als vloerspecialist helpen wij u graag en nemen wij het gehele proces van uw vloer van A tot Z voor onze rekening. U kunt een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen!

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943

Afwerkvloer | VBH Totaalvloeren
VBH Totaalvloerern - Vloeren Den Bosch
Vloeren Den Bosch - VBH Totaalvloeren