Cementdekvloer Den Bosch

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht om een betonvloer op de gewenste hoogte te brengen. Eventueel kan een dekvloer ook dienen als vloerafwerking. Wilt u een cementdekvloer laten aanbrengen in Den Bosch of omgeving? Laat u vrijblijvend adviseren door specialisten van VBH Totaalvloeren.

Egaliseren van een dekvloer

Bij het egaliseren van een ondervloer kammen wij een vloeibare mix over de cementdekvloer. Zodoende wordt de ondervloer volledig vlak gemaakt. Dit brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Huidige dekvloer hoeft niet opengebroken te worden;
  • Vlakke basis voor afwerkvloer;
  • Kan gebruikt worden als afwerklaag.

Volledig concept: van slopen tot plaatsen afwerkvloer

Wij hebben jarenlange ervaring in het aanleggen van cementdekvloeren in de regio Den Bosch. Door deze ervaring weten wij dat het lastig is om één partner te vinden voor het proces van uw vloer. Derhalve kunt u bij VBH Totaalvloeren terecht voor:

U krijgt bij ons één aanspreekpunt die u het hele proces begeleidt. Op een verantwoorde, snelle én professionele wijze verzorgen wij de plaatsing van uw vloer. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de veiligheid van de omgeving en het milieu.

Meer over VBH Totaalvloeren

Vanuit onze expertise verzorgen wij een concept waarbij u bij ons terecht kunt voor uw vloer van A tot Z. Hierdoor kunnen wij u als klant volledig ontlasten. Van particulier tot bedrijfsmatig: VBH Totaalvloeren is op elke situatie voorbereid.

Vragen over onze mogelijkheden

Wilt u direct een nieuwe dekvloer laten plaatsen? Vraag uw offerte aan door contact met ons op te nemen. U kunt VBH Totaalvloeren bereiken via info@vbhtotaalvloeren.nl en 073-6907943. Eventuele andere vragen beantwoorden wij ook graag!

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943

    Afwerkvloer | VBH Totaalvloeren
    VBH Totaalvloerern - Vloeren Den Bosch
    Vloeren Den Bosch - VBH Totaalvloeren