Betonvloer storten woonkamer

Wilt u een betonvloer laten storten in uw woonkamer? VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. Voor al uw vloerwensen in uw woonkamer kunt u bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring hebben wij al vele vloeren aangelegd en kunnen we voor uw woonkamer de perfecte betonvloer aanleggen.

Veel mogelijkheden

Bij het aanleggen van een betonvloer zijn er vele opties. Een van deze opties is een monolithische vloer, ook wel woonbetonvloer genoemd. Bij een monolietvloer wordt geen afwerklaag of dekvloer toegepast, zo wordt het een monoliet geheel. Het oppervlak krijgt daaarbij een gladde afwerking.

U kunt er ook voor kiezen om een dekvloer en afwerkvloer te laten plaatsen. Bij een dekvloer is er de keuze uit een dekvloer op basis van gips, de anhydrietvloer en een dekvloer op basis van zand,cement en water: de zandcementvloer. Daar bovenop kunnen we een afwerkvloer plaatsen: de laag die zichtbaar is en dus het uiterlijk van uw vloer bepaalt. De keuze is reuze op het gebied van afwerkvloeren; als u hulp nodig heeft bij het kiezen van de juiste afwerkvloer, helpen wij u daar graag bij. Een aantal van de mogelijkheden zijn:

  • Betonnen afwerkvloeren;
  • Tegelvloeren;
  • Houtenvloeren;
  • PVC Vloeren.

Topkwaliteit vloeren

Bij VBH Totaalvloeren leveren wij altijd vloeren van topkwaliteit. Door jarenlange ervaring weten we een vloer op een professionele snelle manier te plaatsen. Heeft u bepaalde wensen? Laat het ons weten, dan doen wij er alles aan om ze in de vloer te verwerken. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook direct vloerverwarming in uw betonvloer verwerken.

Interesse in een betonvloer?

Bent u geïnteresseerd in een vloer door VBH Totaalvloeren of heeft u vragen over onze werkwijze en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@vbhtotaalvloeren.nl.

Wat kunnen wij voor u doen?

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project