Betonvloer storten woonkamer

Wilt u een betonvloer laten storten in uw woonkamer? VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. Voor al uw vloerwensen in uw woonkamer kunt u bij ons terecht. Door de jaren heen hebben wij al vele vloeren aangelegd; wij weten dan ook precies wat nodig is om in uw woonkamer de perfecte betonvloer te storten. Bovendien kunnen wij naast het storten van een betonvloer in uw woonkamer, ook zorg dragen voor de complete afwerking van de vloer.

Wat voor betonvloer wilt u storten in uw woonkamer?

Voor het aanleggen van een betonvloer zijn er vele opties. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Een monolithische of monolietvloer als woonvloer (afwerkvloer)
 • Een gewapende betonvloer als constructievloer
 • Een gietvloer met betonlook

Eén van de mogelijkheden is een monolithische vloer, ook wel woonbetonvloer genoemd. Bij een monolietvloer wordt geen afwerklaag of dekvloer toegepast, maar wordt het beton zo afgewerkt, dat deze geschikt wordt als woonvloer. Het oppervlak krijgt daarbij een gladde afwerking.

Betonvloer storten in de woonkamer met vloerverwarming

Moet er een compleet nieuwe vloer komen? Een betonvloer is uitstekend te combineren met vloerverwarming. Beton is namelijk een uitstekende geleider van warmte. Het is dan ook het overwegen waard om deze ook door VBH Totaalvloeren te laten plaatsen. We kunnen de vloerverwarming op de constructievloer plaatsen en daar overheen de dekvloer storten. Daar bovenop komt de afwerkvloer: het gedeelte van de vloer dat zichtbaar is en het uiterlijk van uw woonkamer bepaalt. De keuze is daarbij reuze. Wij helpen u graag bij het kiezen van uw ideale afwerkvloer. Een aantal van de mogelijkheden zijn:

 • Betonnen afwerkvloeren;
 • Tegelvloeren;
 • Houten vloeren;
 • PVC Vloeren.

Topkwaliteit vloeren

Bij VBH Totaalvloeren leveren wij altijd vloeren van topkwaliteit. Door jarenlange ervaring weten we een vloer op een professionele snelle manier te plaatsen. Moet de oude vloer nog verwijderd worden? Als onderdeel van VBH Works kunnen wij ook het slopen van uw oude vloer ook voor u uitvoeren. Heeft u bepaalde wensen? Laat het ons weten, dan doen wij er alles aan om ze in de vloer te verwerken.

Interesse in een betonvloer voor uw woonkamer?

Bent u geïnteresseerd in een vloer vanVBH Totaalvloeren of heeft u vragen over onze werkwijze en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@vbhtotaalvloeren.nl.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het storten van betonvloeren. Een constructievloer van beton wordt gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
 • Van slopen tot afwerking
 • Meer dan twintig jaar ervaring
 • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
 • Totale ontzorging van uw project