Betonvloer storten

Wilt u een nieuwe betonvloer laten storten? VBH Totaalvloeren is de specialist voor u. VBH Totaalvloeren heeft al veel vloeren gestort. Of u nu een particulier bent of eigenaar van een bedrijf, voor VBH Totaalvloeren is dit geen probleem. Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij uw specialist als u een betonvloer wil laten storten.

Zorgvuldig te werk

Een betonvloer is het sterkste gedeelte van een vloer. Het is daarom dus belangrijk dat dit zorgvuldig wordt aangelegd. Wij maken gebruik van verschillende technieken om dit zo zorgvuldig mogelijk te doen. Bij het storten van een betonvloer maken we onder andere gebruik van een eigen betonpomp. Ook het voorbereidende werk wordt voor u door onze vakmannen gedaan. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over uw betonvloer.

Dekvloer en afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag bovenop een dekvloer VBH Totaalvloeren is in beide gespecialiseerd. Bij een dekvloer is er keuze uit een cementdekvloer, een dekvloer op basis van zand en cement en een anhydrietvloer, een dekvloer op basis van gips. Wij zullen u informeren over de verschillende opties en advies geven voor uw pand.
Een afwerkvloer komt boven op een dekvloer en is als het ware een soort afwerklaag die zichtbaar is voor het oog. De afwerklaag is dus bepalend voor het uiterlijk van uw vloer, het is dus belangrijk om een doordachte keuze te maken, indien gewenst helpen wij hierbij door middel van passend advies. Een aantal van de mogelijkheden voor afwerkvloeren zijn:

  • Houten afwerkvloeren;
  • Tegelvloeren;
  • Betonvloeren;
  • PVC Vloeren.

Vraag een offerte aan!

Benieuwd wat wij voor uw woning kunnen beteken en wat de kosten hiervan zijn? Vraag dan een offerte aan door contact met ons op te nemen door te bellen naar 073-6907943 of te mailen naar info@vbhtotaalvloeren.nl. U kunt ons ook volgen op Facebook om voorbeelden te zien van vloeren die we hebben aangelegd.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project