Betonvloer specialist

Als u een echte betonvloer specialist nodig heeft, schakel dan VBH Totaalvloeren in. U kunt bij ons terecht voor:

Met ruim twintig jaar ervaring kunt u bij ons rekenen op een vakkundige aanpak van uw vloerenproject, van sloop tot afwerking. Wij werken zowel voor particulieren als (aannemers-)bedrijven. Als allround vloerenspecialist fungeren wij als centraal aanspreekpunt voor alle werkzaamheden op het gebied van vloeren en verloopt het contact soepel en efficiënt.

Betonvloer specialist inhuren

Afhankelijk van het doel van uw betonvloer en uw wensen, gebruiken wij verschillende soorten beton om uw project te realiseren, zoals schuimbeton of gewapend beton. We komen graag bij u langs om uw project te bespreken en u te adviseren voor het beste resultaat.

Schuimbeton

Voor het opvullen van lege ruimtes, zoals een kruipruimte, is schuimbeton ideaal. Ook voor isolatie en versterking wordt het vaak gebruikt. Het is een lichtgewicht materiaal en wordt dan ook vaak toegepast op verdiepingsvloeren. Wilt u vloerverwarming aan laten leggen? Schuimbeton is zeer geschikt om als ondergrond te gebruiken vanwege de isolerende eigenschappen. Er hoeft geen andere isolatie meer aangebracht te worden, en over de vloerverwarming kan de dekvloer aangelegd worden.

Gewapend beton

Voor een constructievloer wordt vaak een gewapende betonvloer aangelegd. Met de bewapening wordt voorkomen dat er scheuren ontstaan in de vloer. Het vormt één geheel en is af te werken als woonbetonvloer. Wij kunnen zorgen voor alle soorten bewapening, en adviseren u hier graag over.

Betonvloer specialist voor woonbeton

Woonbeton is erg populair. Deze naadloze, onderhoudsarme vloer geeft een robuuste uitstraling aan uw interieur en is zeer kras- en slijtvast. Voor het aanleggen van woonbeton is het zeer belangrijk dat de ondergrond goed geëgaliseerd wordt; onze vakmensen zorgen zowel voor de voorbereiding als de perfecte afwerking van uw woonbetonvloer. Het is ook mogelijk om het woonbeton te kleuren; daarvoor wordt pigment gemengd met de toplaag van het beton.

Contact

Wilt u weten wat wij als betonvloer specialist voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via info@vbhtotaalvloeren.nl of bel ons op 073-6907943. Wilt u een offerte aanvragen? U kunt ook ons offerteformulier invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project