Betonvloer Rosmalen

Bent u op zoek naar dé specialist in vloeren regio Rosmalen? Dan bent u aan het juiste adres bij Vloerenbedrijf VHB Totaalvloeren. In de omgeving van Rosmalen hebben wij hedendaags een diversiteit aan prachtige betonvloeren opgeleverd.

Betonvloer van A tot Z

Door de jaren heen hebben wij een ruime ervaring opgedaan in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloer is het sterkste gedeelte van uw vloer. Daarom is het belangrijk dat er met veel zorg aan dit gedeelte van de vloer wordt gewerkt. Bij het storten van betonvloeren maken wij gebruik van een eigen aanhanger betonpomp. Ook het voorbereidende werk (zoals wapeningnetten, korven en andere belangrijke constructies) wordt door onze vakmannen uitgevoerd. Hierdoor kunnen wij zorg dragen voor een sterke constructievloer.

Dekvloeren van VHB Totaalvloeren

Na isolatie en het storten van een betonvloer komt de dekvloer. Meestal dient het aangebracht te worden op de betonvloer. Het kan ook worden gebruikt voor de afwerking van uw vloer. U heeft twee soorten dekvloeren:

  • Cementdekvloeren;
  • Anhydrietvloeren.

De cementvloer is uiteraard gebaseerd op zand en cement. Deze vloeren worden gezien als traditionele dekvloeren. De vloeren zijn verder goedkoper en kunnen beter tegen vocht dan anhydrietvloeren. Anhydrietvloeren zijn op basis van gips gemaakt. Het wordt vloeibaar geleverd, wat het voordeel geeft dat ze overal goed op kunnen aansluiten.

Isoleren doen wij zó

Wij weten als geen ander dat isolatie erg belangrijk is bij het aanleggen van een nieuwe vloer. Bij VHB Totaalvloeren geven wij u de garantie dat uw vloer de warmte binnenshuis houdt. Daarvoor werken wij met de beste geleverde isolatiematerialen. Zodra uw vloer meer dan voldoende geïsoleerd is, zult u merken dat een geïsoleerde vloer zichzelf zo heeft terugverdiend.

Neem direct contact met ons op

VHB Totaalvloeren helpt u graag bij het aanleggen van uw betonvloer in regio Rosmalen. Vraag direct een offerte aan of neem contact met ons op!

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project