Betonvloer leggen

Laat uw betonvloer leggen door VBH Totaalvloeren. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. Of het nu om een nieuwe constructievloer gaat, het maken van een mooie woonbetonvloer of om het aanleggen van een vloeistofdichte betonvloer in uw garage of werkplaats, met VBH Totaalvloeren haalt u een betrouwbare partner in huis die uw vloerwensen voor u realiseert.

Betonvloer leggen als constructievloer

Een constructievloer of draagvloer moet stevig zijn vanwege de dragende functie. Hij moet niet alleen het eigen gewicht kunnen dragen , maar ook alle meubels die erop komen staan, en de mensen die er overheen lopen. VBH Totaalvloeren stort niet alleen de betonvloer met de eigen betonpomp aanhanger; ook het voorbereidende werk wordt door ons gedaan. U heeft dus één enkel aanspreekpunt voor het hele proces; dat bevordert de snelheid en ook de communicatie met evt. andere bedrijven die betrokken zijn bij uw (nieuwbouw)project. Omdat wij altijd gebruikmaken van een laser bij het storten, wordt de betonvloer strak afgewerkt.

Betonvloer leggen als afwerkvloer

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om een betonvloer als afwerkvloer te laten leggen. Zo gaat men vaak voor woonbeton, waarbij allerlei kleuren mogelijk zijn. Die keuze is niet zo vreemd: er zijn veel voordelen te benoemen van woonbeton, bijvoorbeeld:

  • Woonbeton is uitstekend te combineren met energiezuinige vloerverwarming; het woonbeton wordt direct over de vloerverwarming heen gestort waardoor er sprake is van directe geleiding. Dat betekent dat u veel minder hard hoeft te stoken dan bij andere soorten vloeren;
  • Woonbeton is volledig naadloos, waardoor het zeer onderhoudsarm is;
  • Bovendien is beton zeer kras- en slijtvast. Uw betonvloer blijft echt jaren mooi.

Betonvloer leggen als hiperfloor

Wanneer wij een betonvloer leggen, kunnen we deze ook afwerken als hiperfloor. Een hiperfloor is zeer krasvast, zeer sterk en duurzaam, heel geschikt voor vloerverwarming én er zijn verschillende keuzes mogelijk in de afwerking. Zo kunt u kiezen voor hoogglans, maar ook zijdeglans of een matte afwerking behoort tot de mogelijkheden. Een hiperfloor kunnen we een prachtige natuursteenlook geven door de betonvloer zover op te schuren, dat het grind zichtbaar wordt. We kunnen het zelfs een kleurtje geven. Nadat het geheel gepolijst en afgewerkt is, heeft u een prachtige natuursteenlook vloer in huis, of op uw terras.

Snel en vakkundig de betonvloer die u wenst

Laat de specialisten van VBH Totaalvloeren uw betonvloer leggen. Is er een oude vloer te verwijderen? Ook dat kunt u aan ons overlaten. Neem ook eens een kijkje op VBH Works. Wij kunnen u op vloerengebied compleet ontzorgen. Van constructievloer tot vloeistofdichte vloer en van woonbeton tot hiperfloor: van ons kunt u kwaliteit en een vlot verloop van uw vloerenproject verwachten.

Meer weten?

Wat kunnen wij voor u doen? Neem contact met ons op en vertel ons uw wensen omtrent het leggen van uw betonvloer. Heeft u vragen? Stel ze ons gerust! U kunt ons altijd bellen of mailen, dan helpen wij u graag verder.

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project