Betonvloer Den Bosch

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het plaatsen van constructievloeren. Deze betonvloeren worden gestort op de isolatie. Het is belangrijk om gewapend beton in de vloerafwerking te gebruiken, omdat het bepalend is voor de constructie van een sterke, degelijke vloer. Een betonnen constructievloer is zo goed als onverwoestbaar, en dat moet ook wel want een constructievloer moet heel veel belasting op kunnen vangen. Dan gaat het niet alleen om mensen die er overheen lopen, of meubilair, maar ook alle muren die erop komen staan. We kunnen zowel een zwevende als een verankerde betonnen constructievloer realiseren. In de regio Den Bosch kunt u uitstekend terecht bij VBH Totaalvloeren voor het leggen van een betonvloer als constructievloer.

Een betonvloer als afwerkvloer

Tevens voldoet een betonvloer uitstekend als afwerkvloer. Deze kan aangelegd worden nadat de cementdekvloer is geplaatst. Als vloerspecialist zien wij steeds vaker particulieren en bedrijven kiezen voor een mooie betonvloer als afwerkvloer.

U heeft vele mogelijkheden met een betonnen afwerkvloer. Zo kunt u kiezen voor:

  • Woonbeton in diverse kleuren;
  • Een hiperfloor.

Een vloer van woonbeton is helemaal egaal: hij wordt namelijk naadloos gelegd. Hij is erg onderhoudsvriendelijk en past in elk interieur, omdat u uit vele kleuren kunt kiezen.

Bij een zogenoemde hiperfloor schuren wij uw betonnen afwerkvloer op en leveren wij het ook gepolijst af. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit een echte aanrader is voor bij u thuis of op de werkvloer: hij is super krasvast en heel goed bestand tegen hitte, zeer onderhoudsvriendelijk en er zijn verschillende afwerkingen mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een hoogglans of zijdeglans toplaag, maar ook een matte afwerking behoort tot de mogelijkheden.

Het plaatsen van vloerverwarming

Betonvloeren zijn ook heel geschikt voor vloerverwarming. Beton is namelijk een goede geleider van warmte. De dikte van de betonvloer moet dan wel voldoende zijn en het beton moet op de juiste manier gemixt zijn. Ook moet er rekening gehouden worden met de mate van uitzetting van de betonvloer. Daarom moeten er ook uitzetvoegen geplaatst worden. De specialisten van VBH Totaalvloeren hebben al vele betonvloeren aangelegd en weten precies waaraan hij moet voldoen om gecombineerd te worden met vloerverwarming.

VBH Totaalvloeren is een bedrijf met een totaalconcept. Dit wil zeggen dat wij alle werkzaamheden met betrekking tot de vloer voor onze rekening nemen. VBH Totaalvloeren gaat de uitdaging aan om op een verantwoorde, snelle en professionele manier uw vloer te plaatsen, van voorbereiding tot afwerking. Wenst u vloerverwarming? Ook die kunnen onze vloerspecialisten perfect voor u aanleggen!

Uw specialist in betonvloeren regio Den Bosch

Bent u benieuwd naar de diensten die VBH Totaalvloeren aanbiedt? Wilt u direct aan de slag om een nieuwe betonvloer in de regio Den Bosch te krijgen? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij stellen dan een offerte op maat op en verzorgen, indien akkoord, op korte termijn de gevraagde werkzaamheden.

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943

    Afwerkvloer | VBH Totaalvloeren
    VBH Totaalvloerern - Vloeren Den Bosch
    Vloeren Den Bosch - VBH Totaalvloeren