Betonvloer Den Bosch

Een betonvloer als contructievloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het plaatsen van constructievloeren. Deze betonvloeren worden gestort op de isolatie. Het is belangrijk om gewapend beton in de vloerafwerking te gebruiken, omdat het bepalend is voor de constructie van een sterke, degelijke vloer. In de regio Den Bosch kunt u uitstekend terecht bij VBH Totaalvloeren voor het leggen van een betonvloer als constructievloer.

Een betonvloer als afwerkvloer

Tevens voldoet een betonvloer uitstekend als afwerkvloer. Deze kan aangelegd worden nadat de cementdekvloer is geplaatst. Als vloerspecialist zien wij steeds vaker particulieren en bedrijven kiezen voor een mooie betonvloer als afwerkvloer.

U heeft vele mogelijkheden met een betonnen afwerkvloer. Zo kunt u kiezen voor:

  • Woonbeton in diverse kleuren;
  • Een hiperfloor.

Bij een zogenoemde hiperfloor schuren wij uw betonnen afwerkvloer op en leveren wij het ook gepolijst af. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit een echte aanrader is voor bij u thuis of op de werkvloer.

Het plaatsen van vloerverwarming

Wij staan voor het leveren van een uniek concept. Dit wil zeggen dat wij alle werkzaamheden met betrekking tot de vloer voor onze rekening nemen. VBH Totaalvloeren gaat de uitdaging aan om op een verantwoorde, snelle en professionele manier uw vloer van A tot Z te plaatsen. Wenst u vloerverwarming? Voor onze specialisten is dit geen enkel probleem!

Uw specialist in betonvloeren regio Den Bosch

Bent u benieuwd naar de diensten die VBH Totaalvloeren aanbiedt? Wilt u direct aan de slag om een nieuwe betonvloer in de regio Den Bosch te krijgen? Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij stellen dan een offerte op maat op en verzorgen, indien akkoord, op korte termijn de gevraagde werkzaamheden.

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten?
Bel op ons het nummer: +31 (0)73-6907943

Afwerkvloer | VBH Totaalvloeren
VBH Totaalvloerern - Vloeren Den Bosch
Vloeren Den Bosch - VBH Totaalvloeren