Begane grondvloer

Heeft u een nieuwe begane grondvloer nodig? Heeft u een vloer waar u vloerverwarming in wilt laten aanbrengen? Wilt u uw vloer laten renoveren of isoleren? Wat er ook moet gebeuren: VBH Totaalvloeren helpt u bij het verkrijgen van een stevige, energiezuinige en complete begane grondvloer. Al 25 jaar bieden wij kwaliteit en vakmanschap in vloeren!

Uw begane grondvloer perfect gemaakt of gerenoveerd

VBH Totaalvloeren houdt zich bezig met elke fase van uw begane grondvloer, van sloop tot afwerking. U kunt ons dan ook inschakelen voor o.a.:

Alles onder één dak

Met VBH Totaalvloeren is het voor uw begane grond vloer “one-stop-shopping”. U heeft niemand anders nodig want wij pakken het hele proces aan. De lijnen zijn kort en u heeft gewoon één aanspreekpunt waarmee u alles kunt regelen. U kunt ons inhuren als particulier, maar ook aannemers, woningcorporaties etc. weten ons te vinden.   Efficiënt werken, oplossingsgericht denken en aanpakken: daar houden wij van.

Nieuwbouw

Bij nieuwbouwprojecten moet de complete vloer nog gemaakt worden. VBH Totaalvloeren heeft veel ervaring op het gebied van nieuwbouw en het samenwerken met andere partijen. Daarbij maken we duidelijke afspraken zodat iedereen vooruit kan en de planning van het project strak verloopt. Van A tot Z kunnen wij het plaatsen van de complete vloer voor u verzorgen, inclusief isolatie, vloerverwarming en afwerking.

De begane grondvloer renoveren

Is uw begane grondvloer versleten? Dan is het wellicht tijd voor een goede vloerrenovatie. Daarbij kunnen we de vloer natuurlijk van een nieuw, fris uiterlijk voorzien in de stijl die bij u past. Maar ook functionele verbeteringen nemen wij voor onze rekening. Is de vloer verzakt, kraakt hij, of heeft u last van optrekkend vocht of kou? Met een nieuwe betonvloer en een goede isolatie zullen dat soort problemen tot het verleden behoren. Uw wooncomfort zal flink verbeteren en uw energierekening kan ook omlaag. Natuurlijk is het ook mogelijk om gelijk vloerverwarming aan te laten brengen. Wij kijken graag samen met u wat voor u de beste manier is om uw vloer te renoveren. Daarbij kijken we zowel naar praktische als naar kostentechnische aspecten.

De afwerking van uw begane grondvloer

Bij VBH Totaalvloeren kunt u kiezen uit verschillende soorten afwerkvloeren: van pvc tot een anhydriet gietvloer in uw favoriete kleur. Mocht u iets willen dat wij zelf niet uitvoeren, zoals het leggen van een tegelvloer, dan werken wij samen met een aantal vaste partners die dat deel van de klus voor hun rekening kunnen nemen. Zo heeft u nog steeds één aanspreekpunt en hoeft u geen afspraken te maken met verschillende partijen!

Meer informatie en contact

Wilt u weten wat wij kunnen betekenen voor uw begane grondvloer? Neem gerust even contact met ons op en bespreek de situatie met ons; wij helpen u graag verder. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Bouwjevloer

Bespaar nog meer op onze scherpe prijzen en ga zelf aan de slag met Bouwjevloer! Met dit concept biedt VBH Totaalvloeren u de mogelijkheid om onder onze professionele begeleiding, zelf uw begane grondvloer te bouwen. Kijk voor meer informatie op de site van Bouwjevloer!

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project