Afwerkvloer Vught

In Vught en omgeving heeft VBH Totaalvloeren al vele prachtige afwerkvloeren mogen plaatsen. Wilt u een nieuwe afwerkvloer bij u thuis? Dan is VBH Totaalvloeren dé vloerenspecialist voor u. Met een breed aanbod en enthousiaste specialisten plaatsen wij altijd dé perfecte vloer voor u. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

De perfecte afwerkvloer

Als vloerenbedrijf houdt VBH Totaalvloeren nauwlettend de ontwikkelingen op het gebied van vloeren in de gaten. Hierdoor informeren wij u altijd over de nieuwste mogelijkheden met betrekking tot de afwerklaag. Een afwerkvloer is belangrijk voor de uitstraling van het interieur. Het is daarom belangrijk dat u voor de juiste vloer kiest om de gewenste sfeer te creëren. U heeft bij ons de keuze uit één van de volgende soorten afwerkvloeren:

  • Hout – Laminaat – PVC;
  • Tegels;
  • Beton – Hiperfloor;
  • Gietvloer.

Van begin tot eind

Klanten kiezen voornamelijk voor VBH Totaalvloeren vanwege onze totaal ondersteunende aanpak. Er is één partij die u volledig ondersteunt in het vloerproces en u krijgt één factuur. Onder dit proces vallen: sloopwerkzaamheden, isolatiewerkzaamheden én het aanleggen van betonvloeren , dekvloeren en afwerkvloeren. U kunt zelfs bij ons terecht voor extra mogelijkheden, zoals vloerverwarming. Verder staat u bij ons als klant altijd op nummer één en dat merkt u vanaf het eerste contact. Dit maakt VBH Totaalvloeren uitermate geschikt voor uw afwerkvloer in regio Vught.

Vraag een offerte aan

VBH Totaalvloeren heeft al meer dan twintig jaar ervaring in vloeren en levert alleen dé beste kwaliteit. Wij helpen u graag, zodat u nog jarenlang van uw nieuwe afwerkvloer in Vught kunt genieten. Heeft u vragen? Neem contact met ons op door te mailen naar info@vbhtotaalvloeren.nl of te bellen naar 073-6907943.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project