Afwerkvloer Helmond

Wilt u een nieuwe afwerkvloer laten aanleggen in Helmond of omgeving? Een vloer moet volledig conform uw wensen zijn. Is uw huidige vloer verouderd of wilt u gewoon een nieuwe vloer laten aanleggen? Dan bent u bij VBH Totaalvloeren aan het juiste adres. Benieuwd? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Uiteraard kunt u ook direct een offerte aanvragen. Wij laten graag aan u zien dat VBH Totaalvloeren dé specialist voor uw afwerkvloer in regio Helmond is.

Een afwerkvloer conform uw wensen

U heeft diverse mogelijkheden voor uw afwerkvloer. Zo kan de afwerklaag uit verschillende materialen bestaan. Hedendaags hebben wij een ruime ervaring in het aanleggen van prachtige afwerkvloeren. U kunt dan denken aan:

  • Houten afwerkvloeren;
  • Tegelvloeren;
  • Betonvloeren;
  • PVC vloeren.

Conform uw wensen gaan onze specialisten aan de slag, zodat u alles uit uw vloer haalt. Hierbij nemen wij graag het complete project aan. Dit betekent zowel slopen, isoleren als het aanleggen van uw betonvloer, dekvloer en/of afwerkvloer. Wilt u écht alles uit uw nieuwe vloer halen? Kies dan voor het laten plaatsen van vloerverwarming. Als vloerenbedrijf gaan wij graag het gesprek met u aan. Zodoende kent u de mogelijkheden en weet u zeker dat u alles uit uw vloer haalt.

Kwaliteit en vakmanschap

VBH Totaalvloeren staat voor de volgende kernwaarden: kwaliteit, vakmanschap én flexibiliteit. Wij maken gebruik van geavanceerde machines voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Verder kunt u rekenen op slechts één aanspreekpunt. Dit heeft als gevolg dat wij te allen tijde zorg dragen voor snelle doorlooptijden. Resultaat: in korte tijd kunt u al genieten van een prachtige afwerkvloer conform uw wensen.

Vraag een offerte aan

Hebben wij u overtuigd? Geef ons dan een belletje voor de mogelijkheden. VBH Totaalvloeren: voor het aanleggen van úw afwerkvloer in regio Helmond.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project