Afwerkvloer Boxtel

Woont u in de omgeving van Boxtel en wilt u een afwerkvloer laten plaatsen? U wilt een afwerkvloer die volledig uitstraalt wat u wenst en die iets moois toevoegt aan het interieur. Dan is VBH Totaalvloeren hét bedrijf voor u. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u een prachtige vloer verkrijgt die past bij uw wensen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

De afwerkvloer van uw dromen

De afwerkvloer is heel belangrijk voor het interieur van uw huis. Iedere afwerkvloer heeft zijn eigen kracht en uitstraling. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een moderne uitstraling, maar ook voor een chique uitstraling. Wij plaatsen daarom diverse soorten afwerkvloeren, zodat u altijd een afwerkvloer verkrijgt conform uw wensen. U heeft keuze uit één van de volgende soorten afwerkvloeren:

  • Hout – Laminaat – PVC;
  • Tegels;
  • Beton – Hiperfloor;
  • Gietvloer.

Het volledige vloerproces

Met VBH Totaalvloeren kunt u altijd rekenen op de állerbeste kwaliteit. Tevens ondersteunen wij u bij het volledige vloerproces. Hierdoor heeft u bij het leggen van uw vloer maar met een partij te maken. Dit omslaat zowel sloopwerkzaamheden, isolatiewerkzaamheden als het aanleggen van betonvloeren, dekvloeren en afwerkvloeren. Wij helpen u eveneens met extra mogelijkheden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vloerverwarming. Samengevat, op korte rijafstand van Boxtel zorgt VHB Totaalvloeren voor uw vloer van A tot Z.

Contacteer ons

Wilt u snel geholpen worden voor uw afwerkvloer door dé vloerspecialist van Boxtel en omstreken? Heeft u nog verdere vragen? Neem dan contact met ons op. U kunt mailen naar info@vbhtotaalvloeren.nl of bellen naar 073-6907943. VBH Totaalvloeren zorgt voor een vloer waar u nog jarenlang mee vooruit kunt.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project