Vloerisolatie vloerverwarming

Wilt u geen koude voeten meer als u over uw vloer loopt? Wilt u graag dat de kleine draak op een verwarmde vloer kan spelen of kruipen? Kies dan voor vloerverwarming. VBH Totaalvloeren helpt u graag bij het plaatsen van vloerverwarming. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het leggen van vloerverwarming en door onze jarenlange ervaring bent u van de juiste service gegarandeerd! Zo bieden wij ook een compleet proces van het leggen van de juiste vloeren. Slopen van de oude vloer, aanleggen van de ondervloeren, juist isoleren, vloerverwarming en aanleggen van de leefvloer (pvc, tegels, kunststof etc).
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. U kunt ons bereiken op 073 – 6907943 of stuur een mail naar info@vbhtotaalvloeren.nl

Extra voordeel bij vloerisolatie in combinatie met vloerverwarming

Wanneer u vloerverwarming plaats heeft u geen last meer van koude voeten en kunt u gemakkelijk de kleine draak over de vloer laten kruipen zonder zorgen te hebben dat de vloer te koud is. De vloerverwarming dient niet alleen voor extra warme voetjes maar heeft zo ook voordelen voor de vloerisolatie. VBH Totaalvloeren verteld u graag de vele voordelen van vloerverwarming:

  • Altijd warme voeten > Met vloerverwarming bent u gegarandeerd van warme voeten en kunt u makkelijk op blote voeten door huis lopen. Ook wanneer u een baby, kleuter of peuter heeft kunt u die zonder zorgen laten spelen op de hele vloer. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het feit of de vloer niet te koud is om overheen te laten kruipen en te spelen.
  • Energiezuinig > In vergelijking met traditionele radiatoren zorgt vloerverwarming ervoor dat de gehele kamer vanaf de grond wordt verwarmd. Dit zorgt ervoor dat u minder energie verbruikt omdat er 1 geheel wordt verwarmd en niet op 1 deel. Zo bent u gegarandeerd van de juiste temperatuur over de gehele kamer zonder dat er 1 gedeelte extra warm wordt. Dit voorkomt ook dat het niet benauwd wordt in de kamer.
  • Gemakkelijk te gebruiken > Vloerverwarming is moeiteloos te gebruiken door middel van een makkelijke thermostaat. Ook heeft vloerverwarming weinig onderhoud nodig. Zo hoeft u dus niet vaak om te kijken naar de verwarming en kunt u ten alle tijden genieten.

Gegarandeerd van de juiste service

Nadat er vloerverwarming is geplaatst, is het tijd voor de dekvloer. Deze zorgt voor een waterpas ondergrond om een afwerkvloer aan te kunnen brengen. VBH Totaalvloeren biedt u een uniek concept aan voor al onze klanten. U kunt bij ons terecht voor het totaalplaatje voor uw vloer; van het slopen van vloeren tot aan het plaatsen van een afwerkvloer. Wij zorgen als vloerspecialist ervoor dat uw vloer er perfect bij ligt. Geen partijen meer die door elkaar werken, maar één specialist die alles van A tot Z regelt.

Wilt u meer informatie over VBH Totaalvloeren en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem Vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken via info@vbhtotaalvloeren.nl of bel naar 073 – 6907943.
VBH Totaalvloeren: Quality of life starts with a good foundation!

Wat kunnen wij voor u doen?

betonvloer storten woonkamer

Betonvloer

VBH Totaalvloeren is gespecialiseerd in het aanleggen van betonvloeren. De betonvloeren kunnen gezien worden als constructievloeren en worden gestort op de isolatie.
Meer informatie

Dekvloer

Een dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op de betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.
Meer informatie

Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming thuis laten aanleggen? Met uw blote voeten over een verwarmde vloer lopen? Wij helpen u graag bij het plaatsen van vloerverwarming.
Meer informatie

Afwerkvloer

De afwerkvloer is een afwerklaag boven de dekvloer. Er zijn vele mogelijkheden voor de afwerkvloer.
Meer informatie
  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project