Vloerenbedrijf Waalwijk

Zoekt u een gespecialiseerd vloerenbedrijf in regio Waalwijk? Bijvoorbeeld voor het slopen van uw oude vloer én het plaatsen van een gloednieuwe vloer? Dan bent u bij vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren aan het juiste adres in de omgeving van Waalwijk. Met een vakkundige aanpak ondersteunen onze specialisten u van A tot Z. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op!

U heeft slechts één partner nodig voor uw vloer

Wij ondersteunen u volledig in het vloerproces. Hierdoor heeft u slechts één partner nodig voor het uitvoeren van de gewenste vloerwerkzaamheden. Dit komt bovendien de doorlooptijd van het project aanzienlijk ten goede. Met betrekking tot vloerwerkzaamheden kunt u bij ons terecht voor:

Daarnaast helpen wij u graag indien u extra wensen ten aanzien van uw vloer heeft. Wilt u vloerverwarming laten plaatsen bij u thuis? Geen probleem. Wij zijn van alle markten thuis en plaatsen vloerverwarming op een professionele wijze.

Meer over VBH

Door de jaren heen hebben wij onze expertises aanzienlijk weten uit te breiden. Hedendaags kunt u daarom ook bij ons terecht voor het slopen van objecten en het pompen van beton. Meer informatie over deze expertises vindt u op www.vbhworks.nl en www.vbhbetonpompen.nl. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Wij helpen u graag

Heeft u vragen over de mogelijkheden van uw nieuwe vloer? Neem dan direct contact op met úw vloerenbedrijf in regio Waalwijk. Onze specialisten helpen graag en zorgen ervoor dat u een nieuwe vloer verkrijgt conform uw wensen. Van een luxe laminaatvloer tot een moderne betonvloer, VBH Totaalvloeren zorgt voor een prachtige afwerkvloer aan de hand van uw wensen en voorkeuren!

Om alvast kennis te maken met VBH, kunt u ons volgen op Facebook. Alvast welkom!

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project