Vloerenbedrijf Oss

Zoekt u hét vloerenbedrijf in de omgeving van Oss? VBH Totaalvloeren biedt een uniek concept met betrekking tot vloeren. Zo kunnen wij zorgdragen voor een volledige afwerking van uw vloer. Van het slopen van uw oude vloer tot het plaatsen van een nieuwe vloer, VBH Totaalvoeren is hét vloerenbedrijf in regio Oss!

Complete aanpak met aandacht voor u als klant

Als hét vloerenbedrijf voor Oss en omgeving bieden wij een complete aanpak. Volledige ondersteuning noemen wij dit ook wel. U kunt bij VBH Totaalvloeren rekenen op het volgende:

  • Uniek concept voor uw vloer van A tot Z;
  • Heldere en duidelijke communicatie (één aanspreekpunt);
  • Korte doorlooptijden.

Bij het uitvoeren van de vloerwerkzaamheden staan wij verder voor kwaliteit en flexibiliteit. Wilt u een laminaatvloer in uw woonkamer? Wenst u een prachtige tegelvloer bij u thuis? Geen probleem. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken naar de mogelijkheden. Zodoende is het voor ons mogelijk om een passende vloer conform uw wensen aan te leggen.

Betonpompen en sloopwerken

Hedendaags hebben wij al vele vloeren mogen aanleggen voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het pompen van beton en het slopen van objecten. Door de jaren heen zijn wij in expertises gegroeid. Meer informatie omtrent betonpompen en sloopwerken vindt u op www.vbhbetonpompen.nl en www.vbhworks.nl. Neem gerust een kijkje op één van de websites en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de mogelijkheden op vloergebied? Als vloerenbedrijf in regio Oss staan onze specialisten voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag!

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project