Vloerenbedrijf Heeswijk Dinther

Zoekt u een ervaren vloerenbedrijf op korte afstand van Heeswijk Dinther? Gevestigd in Berlicum draagt VBH Totaalvloeren zorg voor de aanleg van uw nieuwe vloer. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Bespreek uw wensen en verkrijg de vloer waar u volledig trots op kunt zijn.

Van slopen tot afwerking

Als vloerenbedrijf werken wij met een uniek concept voor uw vloer in regio Heeswijk Dinther. De volgende werkzaamheden nemen wij graag voor onze rekening:

Indien u extra wensen ten aanzien van uw nieuwe vloer heeft, verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Zo is het voor ons mogelijk om uw huidige vloer te slopen en vervolgens vloerverwarming te plaatsen. Zodoende heeft u altijd een fijn en behaaglijk klimaat in uw woning.

Waarom VBH Totaalvloeren?

VBH Totaalvloeren heeft hedendaags meer dan twintig jaar ervaring in het aanleggen van vloeren. Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op kwaliteit in combinatie met flexibiliteit. Door de aanleg over te laten aan één specialist, is er bovendien sprake van snelle doorlooptijden. Dit zorgt ervoor dat u snel beschikking heeft over een nieuwe kwaliteitsvloer. Kortom, in de omgeving van Heeswijk Dinther bent u voor uw nieuwe vloer bij ons aan het juiste adres.

Offerte aanvragen

Overtuigd? Contacteer VBH Totaalvloeren voor meer informatie en een passend advies. Om kennis te maken met diverse gerealiseerde projecten, kunt u alvast terecht op onze Facebookpagina. Als ervaren vloerenbedrijf laten wij graag aan u zien waarom u voor uw nieuwe vloer bij ons moet zijn in regio Heeswijk Dinther. ‘Quality of life starts with a good foundation’ maken wij niet voor niets bij elk project waar!

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project