Vloerenbedrijf Eindhoven

Als vloerenbedrijf in de omgeving van Eindhoven staan wij voor het realiseren van prachtige vloeren. Hierbij nemen wij het gehele vloerproces voor onze rekening.. Van het slopen van uw oude vloer tot het aanleggen van een nieuwe afwerkvloer, VBH Totaalvloeren ondersteunt u op vloergebied van A tot Z. Neem voor het aanvragen van een offerte contact met ons op, zodat u inzicht in de mogelijkheden verkrijgt. In regio Eindhoven denkt Vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren met ervaren vakspecialisten graag met u mee.

Tegelvloer, betonvloer of PVC vloer

Een vloer bestaat uit meerdere lagen. De afwerkvloer is uiteindelijk bepalend voor het uiterlijk van de gehele vloer. Met betrekking tot afwerkvloeren heeft u diverse mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit de volgende afwerklagen:

  • Houten afwerkvloeren;
  • Tegelvloeren;
  • Betonvloeren;
  • PVC vloeren.

Wij ondersteunen u met een compleet concept voor uw vloer

VBH Totaalvloeren kiest voor het verzorgen van een uniek concept. Wij leggen namelijk uw complete vloer aan van A tot Z, zonder enige concessies. Het grote voordeel hiervan is dat u slechts één partner hoeft in te schakelen. Uiteindelijk scheelt dit veel in doorlooptijden en communicatie. Schakel daarom direct vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren in voor uw nieuwe vloer in Eindhoven.

Bekijk onze portfolio

Door de jaren heen hebben al vele vloeren mogen aanleggen voor zowel particulieren als bedrijf. Wilt u een kleine impressie van diverse realisaties? Scroll dan naar beneden voor het bekijken van onze portfolio. Daarnaast kunt u een bezoek brengen aan onze Facebookpagina. Ideaal om alvast kennis te maken met VBH Totaalvoeren, hét vloerenbedrijf voor Eindhoven en omgeving.

Naast het aanleggen van vloeren kunt u bij ons terecht voor sloopwerken en het pompen van beton. Meer informatie hierover vindt u op: www.vbhworks.nl en www.vbhbetonpompen.nl.

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project