Vloeren Uden

Bent u woonachtig in Uden en wilt u een nieuwe vloer laten aanleggen? Het leggen van een vloer dient door een specialist gedaan te worden. Zowel kennis als ervaring zijn vereist voor het adequaat slopen van uw vloer en het leggen van een nieuwe afwerkvloer. VBH Totaalvloeren is uw partner voor het aanbrengen van betonvloerendekvloeren én afwerkvloeren in regio Uden. Wij zorgen ervoor dat alle lagen van uw vloer op een professionele wijze aangebracht worden.

Van pvc vloer tot gietvloer in Uden

U heeft als bewoner een ruime keuze in vloeren. Ga ik voor een betonnen afwerkvloer of laat ik houtlook tegels plaatsen? Waar u ook voor kiest, VBH Totaalvloeren begeleidt en adviseert u bij uw keuze en plaatst de gewenste vloer. Door alles onder één dak aan te bieden, bent u gewaarborgd van één contactpersoon. Dit versnelt het proces en zorgt ervoor dat u duidelijkheid verkrijgt. Bovendien komt er maar één bedrijf over uw vloer.

Mogelijkheid tot vloerverwarming

Wilt u wellicht uw vloer slopen om vloerverwarming te plaatsen? Vloerverwarming is tegenwoordig eerder een vereiste dan een pré. VBH Totaalvloeren ondersteunt u graag in de vraag naar vloerverwarming. Behalve het feit dat u kunt lopen op een verwarmde vloer, biedt vloerverwarming nog meer voordelen:

  • Lagere energiekosten; het water in de vloerverwarming hoeft niet zo’n hoge temperatuur te hebben. Het scheelt dus aanzienlijk in de portemonnee;
  • Schonere omgeving door minder vochtigheid in uw woning. Schadelijke bacteriën en schimmels zijn er véél minder;
  • Geen hinderlijke verwarmingsbuizen of radiatoren die u beperken bij de inrichting van de ruimte;
  • Gelijkmatig verdeelde warmte over de hele verdieping;

Als totaalspecialist staan wij u bij met het plaatsen van vloerverwarming. In het unieke concept van VBH Totaalvloeren kunt u vervolgens ook bij ons terecht voor het leggen van een dekvloer en afwerkvloer. Deze lagen zijn vereist na het plaatsen van de vloerverwarming.

Dekvloeren

Wanneer wij een dekvloer komen leggen in Uden, zijn er twee opties:

  • Cementdekvloer
  • Anhydrietvloer

Een cementdekvloer is wat goedkoper in aanleg en is heel goed bestand tegen vocht. Ook is deze vloer gemakkelijk op afschot te leggen, omdat deze gesmeerd wordt, in plaats van gelegd. Dat maakt deze vloer ideaal voor vochtige omgevingen zoals badkamers. Het nadeel is dat de droogtijd wat langer is en dat er bijna altijd wel scheuren kunnen ontstaan.

De Anhydrietvloer, ofwel gietdekvloer, wordt niet gesmeerd, maar gegoten. Daardoor is deze vloer naadloos en kunnen elektriciteitsleidingen of vloerverwarming er perfect in weggewerkt worden. Voor vloerverwarming is dit de beste dekvloer, omdat hij zich naadloos om de leidingen sluit en het rendement daardoor optimaal is. Deze vloer is wel wat duurder dan de cementdekvloer, en ook tegen vocht is hij wat minder goed bestand. Omdat het wel een zeer sterke vloer is, en ook sneller gelegd dan de cementdekvloer, is dit toch een erg populaire dekvloer.

Snel een nieuwe vloer in Uden

Wilt u meer informatie over VBH Totaalvloeren? Benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Voor een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u terecht op onze Facebookpagina. VBH Totaalvloeren: úw specialist in vloeren in de regio Uden.

Slopen Uden – Vloeren Uden – Vloerverwarming Uden

Contactformulier

Adresgegevens

De Nieuwe Ploeg 9, 5258 EX Berlicum

Contactgegevens

T: 073-6907943
E: info@vbhtotaalvloeren.nl

  • Van slopen tot afwerking
  • Meer dan twintig jaar ervaring
  • Gespecialiseerd in betonvloeren en hiperfloors
  • Totale ontzorging van uw project